Samsung Galaxy S4, telefonul cu cel mai bun ecran. Cât de bun e faţă de HTC One

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Samsung Galaxy S4 are un ecran S-AMOLED. FOTO Răzvan Băltăreţu/Adevărul
Samsung Galaxy S4 are un ecran S-AMOLED. FOTO Răzvan Băltăreţu/Adevărul

Samsung Galaxy S4 a primit un certificat prin care i se recunoaşte titlul de telefonul cu cel mai bun ecran de pe piaţă. În ciuda acestui fapt, cât de bun este acesta în comparaţie cu HTC One.

Samsung Galaxy S4 are un ecran de 5 inci la rezoluţie full HD şi foloseşte tehnologia S-AMOLED. Cei de la Underwriters Laboratories au recunoscut performanţa Samsung în ceea ce priveşte producerea de ecrane prin acordarea unui certificat pentru Samsung Galaxy S4, scrie GSMArena. Potrivit UL, telefonul Samsung oferă cea mai bună reproducere a culorilor, fiind de trei până la cinci ori mai bun decât alte ecrane AMOLED.

image

Principalul rival pentru Samsung Galaxy S4 este HTC One care foloseşte în schimb un ecran de tip Super LCD3. Cei de la CNET le-au pus unul lângă altul şi au testat calitatea ecranului. Deloc surprinzător, Samsung Galaxy S4 a ieşit învingător. Totuşi, telefonul celor de la HTC este mai bun în lumina directă a soarelui, fapt recunoscut pentru LCD, pe când AMOLED-ul nu se descurcă la fel de bine.

Faptul care se remarcă mereu la S-AMOLED este profunzimea negrului şi versatilitatea pe care o pot avea producătorii. Spre exemplu, pe Samsung Galaxy S4 poţi alege modul Standard, Dynamic sau Movie, cel din urmă fiind cel mai „şters“.

[...] atât pentru poze, cât şi pentru video, am apreciat modul Movie de pe Samsung Galaxy S4, iar dacă nu-ţi place, poţi oricând să alegi un altul, este o opţiune unicat. [...] Dacă nu eşti un om care stă mult afară, cu telefonul mai mereu în lumina soarelui, atunci Samsung Galaxy S4 are ecranul mai bun. articolul original

Galeria foto cu toate testele la care au fost supuse cele două telefoane este disponibilă pe site-ul CNET.

Vrem să discutăm cu voi, „Adevărul Tech“ este şi pe Facebook.

Află mai multe despre produsele HTC şi Samsung:

Samsung Galaxy S4 mini: ce trebuie să ştii despre noul telefon Samsung şi cât e de diferit faţă de Samsung Galaxy S4

REVIEW Samsung Galaxy S4 - regele Androizilor

REVIEW HTC One, miracolul metalic al taiwanezilor

Tehnologie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite