Samsung Galaxy Note 3, prezentare în câteva săptămâni în Europa. Cât de performantă va fi fableta Samsung

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Galaxy Note III ar putea fi lansat odată cu IFA 2013 FOTO Gforgames.com
Galaxy Note III ar putea fi lansat odată cu IFA 2013 FOTO Gforgames.com

Samsung Galaxy Note III va fi anunţat pe 4 septembrie, odată cu târgul de tehnologie IFA 2013 de la Berlin. Aceasta va fi a treia fabletă din această categorie, care va avea o memorie RAM de 3 GB, dacă zvonurile lansate de specialişti sunt corecte.

Samsung Galaxy Note III va avea un ecran Super AMOLED de 5,7 inci, în loc de 6 inci, o cifră despre care s-a mai vorbit. Astfel, Note III va rămâne  mai mic decât Mega 6.3 şi nu se va lupta în aceeaşi clasă cu Sony Xperia Z Ultra, de 6,4 inci.

Procesorul cu care va veni Samsung Galaxy Note III va fi Snapdragon 800 sau cu un Exynos 5 Octa. Acestea ar putea fi lansate în paralel, în funcţie de piaţă. De asemenea, memoria RAM va fi de 3 GB.

Camera foto va fi de nivelul LG Optimus G2, 13 megapixeli şi profilul telefonului va fi mai subţire, măsurând doar 8 milimetri.

Gadgetul va profita şi de pe urma tehnologiei LTE Advanced, care aduce în unele reţele viteze de 150 Mbps. Potrivit oficialilor din industrie, citaţi de cotidianul "Korea Herald", producătorii pot profita acum de pe urma acestor viteze.

"O viteză mai mică oprea producătorii de smartphone-uri să-şi diversifice produsele şi să exploreze noi mărimi. Conceptul unei fablete poate fi cu adevărat realizat cu introducerea LTE Advanced şi cu posibilitatea de a face multitasking", a declarat un oficial.

"Datorită nevoii în creştere de personalizare a dispozitivelor, producătorii vor veni cu mai multe mărimi şi funcţii", a mai declarat oficialul.
 

Citeşte mai multe informaţii despre Samsung Galaxy Note 3

FOTO Samsung Galaxy Note 3 pozează neoficial înainte de lansare. Samsung îi schimbă designul

Samsung Galaxy Note 3 apare în noi imagini neoficiale. Phabletul favorit al pieţei se pare că va trece în 2013, iar actualizarea este aşteptată la IFA din Berlin, Germania.

Cât de performant va fi Samsung Galaxy Note 3

Samsung Galaxy Note 3 a fost testat cu software-ul de benchmark Antutu iar rezultatul a apărut, în mod evident, pe internet, potrivit Geeky Gadgets.

Tehnologie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite