Samsung Bespoke Jet, aspirator de 1,4 kg, este disponibil şi în România

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Aspiratoare Samsung Bespoke Jet.
Aspiratoare Samsung Bespoke Jet.

Samsung anunţă disponibilitatea pentru precomandă a noului aspirator Bespoke Jet, cu Clean Station încorporat. Aspiratorul oferă o curăţare igienică datorită unui sistem de filtrare în mai multe straturi, dar şi datorită unui dispozitiv automat, integrat în recipientul aspiratorului.

Samsung Bespoke Jet este mai uşor şi mai puternic, faţă de predecesorul său, fiind echipat cu un motor Digital Inverter îmbunătăţit.

Bespoke Jet este uşor şi igienic de golit. All-in-one Clean Station goleşte eficient recipientul de praf, folosind tehnologia „Air Pulse”, în timp ce reîncarcă bateria. În plus, captează până la 99,999% din praful fin, iar sacul de praf anti-bacterian împiedică dezvoltarea bacteriilor până la 99,9%.

Bespoke Jet este uşor de manevrat prin toată casa, indiferent de suprafaţă, şi are putere să aspire orice, datorită motorului cu invertor digital care generează o putere de aspirare de până la 210 W. Fluxul de aer este optimizat prin sistemul de aer complet aerodinamic, iar filtrarea multi-ciclonică captează şi particulele fine de praf.

Samsung Bespoke Jet cântăreşte doar 1,44 kg, fiind cu 24% mai uşor decât aparatele de curăţat convenţionale Samsung.

Bespoke Jet are o baterie detaşabilă şi de durată mai lungă. Acumulatorul performant de 2500mA permite o aspirare continuă de până la 60 minute şi poate fi înlocuit cu o baterie de rezervă pentru a prelungi timpul de aspirare cu încă 60 minute.

Aspirator vertical Samsung Bespoke Jet gama 2022

Samsung Bespoke Jet oferă atât performanţa, cât şi puterea necesară pentru a menţine podelele curate. Disponibil în trei culori – Midnight Blue, Misty White şi Woody Green – Bespoke Jet le permite utilizatorilor să aşeze aspiratorul în orice zonă a casei.

Disponibilitate

Aspiratorul Samsung Bespoke Jet este disponibil pentru precomandă până pe data de 3 aprilie.

Tehnologie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite