Samsung lansează gama de televizoare Neo QLED 2022 în Europa

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Televizor Samsung Neo QLED 2022.
Televizor Samsung Neo QLED 2022.

Samsung anunţă că noua sa gamă de televizoare Samsung Neo QLED 8K şi 4K va fi disponibilă la precomandă începând cu 21 martie 2022.

Gama se bazează pe colecţia de produse, de anul trecut, şi aduce îmbunătăţiri semnificative şi caracteristici de ultimă generaţie.

Noua gamă, în frunte cu modelul premium QN900B, va cuprinde şase serii, cu dimensiuni cuprinse între 43" şi 85", oferind ecrane potrivite oricărui tip de utilizator.

Gama Samsung Neo QLED include o serie întreagă de progrese importante atunci când vine vorba de funcţii. Sursa de lumină Quantum Mini LED este îmbunătăţită şi mai mult prin adăugarea de mapare HDR pe 14biţi (care oferă şi mai multe detalii scenelor întunecate sau luminoase), în timp ce tehnologia sa Quantum Matrix (care controlează, cu o precizie intensă, Mini LED-urile Samsung) este gândită pentru a fi şi mai exactă alături de funcţia Shape Adaptive Light.

Oferind sunet surround, televizoarele Samsung Neo QLED sunt echipate cu difuzoare multidirecţionale şi, pentru prima dată, ele permit tehnologia Dolby Atmos. În plus faţă de acest salt în ceea ce priveşte calitatea sunetului, regăsim şi alte caracteristici, precum Object Tracking Sound (OTS), care ghidează sunetul în aşa fel încât acesta să se mişte prin cameră la fel ca obiectul de pe ecran.

Pe lângă experienţa audio-vizuală îmbunătăţită, cele mai recente progrese includ o interfaţă îmbunătăţită care facilitează accesul pentru descoperirea de conţinut– şi un nivel, cu totul nou, de personalizare şi recomandări. Aderând la cea mai bună experienţă smart home, proprietarii de televizoare inteligente Samsung se vor putea conecta la o serie de dispozitive inteligente, datorită Smart Hub-ului său încorporat.

Televizor Samsung Neo QLED 2022

Samsung Gaming Hub va include o interfaţă dedicată de gaming pentru un acces şi un control mai uşor şi intuitiv, împreună cu o integrare a jocurilor în cloud. Alături de integrarea jocurilor în cloud,  televizoarele au timp de răspuns rapid (low input lag), 4K@144Hz şi HDMI 2.1 (pentru toate porturile).

Produsele vor fi disponibile pentru achiziţie începând cu 4 aprilie 2022 pe site-ul Samsung.

Tehnologie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite