REVIEW Lumia 530, un telefon pentru toţi românii şi pentru toate buzunarele

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Nokia Lumia 530 FOTO Răzvan Băltăreţu/Playtech
Nokia Lumia 530 FOTO Răzvan Băltăreţu/Playtech

E foarte uşor de la prima vedere să îţi dai seama ce a vrut Nokia să realizeze prin lansarea lui Lumia 530 şi cărui public a vrut să i se adreseze. Lumia 530 este făcut special pentru oamenii care pun preţul înainte de toate.

Acest fapt este cu atât mai evident dacă ne uităm pe site-ul Microsoft unde este scris mare pe pagina telefonului: Power for the people. Nokia Lumia 530 este un telefon ”pentru popor”, un dispozitiv plăcut ochiului şi al cărui preţ îl plasează în categoria unora dintre cele mai ieftine telefoane de pe piaţă. Lumia 530 este cea mai ieftină metodă de a avea acces la Windows Phone 8.1 însă nu vă gândiţi că performanţele au fost sacrificate complet în favoarea preţului.

Pentru cât costă la momentul acesta, Nokia Lumia 530 este capabil de performanţe decente şi este mai mult decât suficient pentru marea majoritate a utilizatorilor. Este, până la urmă, succesorul lui Nokia Lumia 520, cel mai bine vândut smartphone din istoria companiei finlandeze. Dar asemănările dintre cele două modele sunt atât de mari că este greu să găsim motive suficiente pentru a abandona vechiul 520 în favoarea noului 530. 

Nokia Lumia 530 – Introducere

Primul lucru care iese în evidenţă este capacul de policarbonat, un element recurent la telefoanele Nokia. Acesta protejează bateria de 1430 mAh despre care vom vom vorbi mai în detaliu ulterior. Înlăturarea capacului la început a fost mai dificilă decât ar fi părut însă întreg procesul de configurare a telefonului s-a desfăşurat rapid.

<a href="http://playtech.ro/2014/nokia-lumia-530-windows-phone-8-1-nu-fost-vreodata-mai-accesibil-review/" rel="nofollow">Citeşte continuarea review-ului pe site-ul Playtech.ro</a>

Tehnologie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite