Razer lansează o nouă versiune a tastaturii sale ieftine, Cynosa V2

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Razer Cynosa V2

Noua tastatură este deja disponibilă şi aduce îmbunătăţiri faţă de Cynosa Chroma, predecesoarea sa, care a fost considerată una dintre cele mai bune tastaturi de gaming pe bază de membrană.

Razer Cynosa este o tastatură de gaming de tip entry-level, cu taste iluminate individual, care oferă opţiuni nelimitate de personalizare, dar şi integrare nativă cu cele mai populare jocuri ale momentului precum Fortnite, Overwatch sau Warframe.

Cynosa V2 oferă iluminare avansată pentru fiecare tastă în parte, prin intermediul tehnologiei Razer Chroma RGB. Mai mult de atât, tastatura redă şi efectele de iluminare specifice anumitor jocuri, graţie integrării cu cele mai populare jocuri video, numărul titlurilor compatibile fiind în continuă extindere.

Tastele media dedicate aduc un plus de confort, iar acum jucătorii pot reduce aglomeraţia de pe birou apelând la noul sistem de management al cablurilor, amplasat în partea din spate a tastaturii.

Razer Cynosa V2 este deja disponibilă pe site-ul Razer şi în oferta partenerilor autorizaţi ai companiei, pentru preţul de 69,99 de euro.

Tehnologie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite