Articol publicitar

Promoţii deosebite pentru performanţă în munca la distanţă: Rămâneţi productiv cu sistemul Windows 10 la doar 7,40€ disponibil pe Godeal24.com

0
0
Publicat:
Ultima actualizare:
godeal

Una dintre schimbările pe care le prezintă COVID-19 este extinderea muncii de tip remote. Munca la distanţă este o formă de organizare sau desfăşurare a activităţii de lucru, care cu sprijinul tehnologiei informaţiei şi comunicaţiilor, ne permite să ne ocupăm de afacerile din afara locurilor de muncă şi a spaţiului de birou.

Acest stil de a lucra tinde să se perpetueze din cauza modificărilor post-coronavirus, pentru flexibilitatea, siguranţa şi productivitatea pe care le arată faţă de angajat. Mai mult, timpul petrecut pe drum, nevoia de spaţiu pentru birouri şi costurile de gestionare ale activităţilor din spaţiul de muncă sunt reduse, transformând acest stil într-o alegere bună atât pentru angajat, cât şi pentru angajator.

Pentru a reduce şi mai mult costul lucrului remote, Godeal24 a lansat o ofertă specială pentru updatarea sistemelor de tip software ale computerelor angajaţilor. Dacă sunteţi în ipostaza de manager sau angajator şi doriţi să vă faceţi echipa de angajaţi mai productivă, puteţi face acest lucru prin perfecţionarea modului în care aceştia desfăşoară activitatea. Puteţi beneficia de reduceri mari la licenţele autentice disponibile în cadrul site-ului, valabile la nivel global, pentru sistemele de operare Windows 10 Pro şi Windows 10 Enterprise LTSC, ce vor folosi la realizarea unui update pentru laptopurile şi computerele angajaţilor. În acest fel veţi investi în performanţa software, fără să alocaţi un buget mare ce poate fi direcţionat către alte necesităţi.

Iată mai multe oferte speciale disponibile în cadrul Godeal24.com

  • Oferta Basic  

Un program stabil şi confortabil de muncă la distanţă necesită sprijinul unui sistem de operare updatat şi al unui software care funcţionează perfect. Aplicaţi codul corespunzător în coşul de cumpărături pentru a obţine o reducere imensă la sistemul de operare potrivit nevoilor angajaţilor.

Godeal24 vă oferă o modalitate sigură şi rentabilă de a obţine software autentic pentru noul computer sau pentru a vă actualiza computerele blocate pe versiuni mai vechi ale Windows.

Dacă sunteţi în căutarea unui software de uz casnic, necesar pentru studiu sau ded uz profesional? Produsele listate mai jos sunt potrivite şi le puteţi regăsi la un cost accesibil

Procesul de cumpărare este simplu şi rapid, fiind disponibile metode de plată multiple, iar livrarea va fi gratuită. Promoţiile şi reducerile speciale prezentate mai sus sunt limitate ca timp şi valabile până la epuizarea stocurilor – vă puteţi actualiza software-ul computerelor chiar acum, aveţi în vedere promoţiile prezentate mai sus.

Dacă întâmpinaţi orice probleme sau dacă aveţi doar câteva întrebări de pus pentru a vă orienta către produsul necesar, echipa de servicii pentru clienţi este acolo pentru a vă ajuta prompt. Pentru orice tip de contact, trimiteţi un e-mail la următoarea adresă: service@godeal24.com

Tehnologie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite