Articol publicitar

Productivitate şi gaming fără limite cu laptopuri NVIDIA RTX

0
0
Publicat:
Ultima actualizare:
f

Laptopurile sunt o parte importantă din viaţa oamenilor, iar odată cu evoluţia tehnologică, tot mai mulţi oameni au început să le folosească, fie pentru muncă, gaming sau ambele.

De la dispozitive greoaie, mari şi foarte greu de transportat, laptopurile au ajuns să fie mai subţiri, mai uşoare şi mai puternice ca niciodată, oferind oamenilor posibilitatea să profite de aceste lucruri pentru a-şi desfăşura activităţile, indiferent de locaţia în care se află. De asemenea, pe lângă puterea brută oferită de partea hardware a laptopurilor, care s-a dezvoltat substanţial în ultimii ani, acestea au început să vină cu din ce în ce mai multe tehnologii care să ajute şi să susţină activităţi din ce în ce mai intense.

Astfel, în zilele noastre, un laptop performant poate ajunge şi la sub 1 kg şi cu doar câţiva mm grosime, în funcţie de model, dar fără a sacrifica din putere şi facilităţi. Unul dintre cele mai importante aspecte care au contribuit la această portabilitate este evoluţia plăcilor video dedicate pentru laptopuri, mai exact a plăcilor NVIDIA.

Apariţia plăcile video NVIDIA GeForce RTX seria 30 pentru laptopuri a revoluţionat modul în care acestea sunt folosite, performanţele pe care le oferă şi gama largă de nevoi pentru care sunt folosite şi asta datorită designului inteligent şi a multitudinii de tehnologii oferite.

Cu un laptop care dispune de o placă video NVIDIA GeForce RTX seria 30, utilizatorii se pot bucura atât de productivitate fără limite, indiferent de domeniul în care activează – programare, design, arhitectura, inginerie, etc – cât şi de gaming la cele mai înalte performanţe datorită celor mai noi tehnologii dedicate de la NVIDIA.

Productivitate şi gaming cu cele mai noi tehnologii

Gaming-ul a fost mai mereu asociat cu sisteme de tip desktop, dar apariţia laptopurilor cu plăci video GeForce RTX seria 30 a făcut ca acestea să devină sisteme puternice, capabil de gaming la rezoluţii înalte, un număr ridicat de cadre pe secundă şi care să ofere cele mai noi tehnologii.

NVIDIA RTX – este cea mai avansată platformă pentru ray-tracing şi tehnologii bazate pe AI, care revoluţionează modul în care utilizatorii se joacă sau creaza. Există peste 150 de jocuri şi aplicaţii de top care utilizează RTX pentru a oferi o grafică realistă, o performanţă incredibil de mare sau funcţii bazate pe AI, de ultimă generaţie precum NVIDIA DLSS.

·         Ray tracing este o metodă de randare grafică care simulează comportamentul luminii şi care are la bază nuclee RT dedicate, aflate pe plăcile video. Tehnologia a fost prezentată lumii pe plăcile video NVIDIA acum peste 3 ani, iar cu timpul, tot mai multe jocuri au implementat-o. Oferă realism şi o grafică superbă prin iluminare globală, umbre realiste şi iluminare directă în timp real, în special în jocuri de tip AAA.

·         NVIDIA DLSS (Deep Learning Super Sampling) este o reţea neurală bazată pe inteligenţă artificială care se ocupă cu randarea imaginii în timp ce oferă un spor de performanţă. Practic, analizează imaginile şi le reconstruieşte la o rezoluţie mai mare, fără a afecta calitatea imaginii, dar oferind un spor de performanţă în ceea ce priveşte numărul de cadre pe secundă. În prezent, peste 140 de jocuri şi aplicaţii beneficiază de NVIDIA DLSS.

·         NVIDIA Reflex este un ecosistem software şi hardware care oferă cel mai bun avantaj în jocuri competitive, scăzând latenţă sistemului şi care funcţionează pe orice placă video de la seria GTX 900 încoace. Acest lucru înseamnă că prin combinarea optimizării plăcilor grafice cu cea a jocurilor, timpul de răspuns de din momentul în care jucătorul apasă pe mouse, până se întâmplă acţiunea pe ecran este redus, sporind precizia acestora în cele mai bune jocuri competitive.

·         NVIDIA Broadcast este o aplicaţie dedicată tuturor, transformând orice încăpere într-un studio la domiciliu. Fie că este vorba de videoconferinţe pentru birou, streaming sau doar conversaţii online cu prietenii, aplicaţia Broadcast elimină zgomotul de fundal, permite utilizatorilor să-şi customizeze ecranul de fundal, încadrează automat imaginea din camera video şi oferă o calitate superioară a imaginii acesteia prin anularea zgomotului video. Toate acestea cu puterea inteligenţei artificiale.

·         Driverele NVIDIA GeForce Game Ready sunt update-uri software care oferă cea mai bună experienţă pentru lansările noi de jocuri, dar şi optimizări pentru alte titluri, astfel încât gamerii să beneficieze de cele mai bune performanţe în jocurile preferate.

·         Driverele NVIDIA Studio sunt de asemenea update-uri software, dar dedicate pentru creatorii de conţinut şi oamenii care lucrează în industrii creative precum editare foto/video, randare, modelare 3D, etc. Driverele NVIDIA Studio asigură cea mai bună performanţă şi fiabilitate în aplicaţii creative, astfel încât utilizatorii să fie mai eficienţi.

99999

Atât pentru gaming, cât şi pentru pentru productivitate, NVIDIA recomandă o serie de laptopuri cu plăci video GeForce RTX seria 30, care să ofere utilizatorilor cea mai bună experienţă, indiferent de activitatea pe care o desfăşoară.

  • ASUS ROG Zephyrus M16 este un laptop rapid, elegant şi subţire care oferă cele mai bune performanţe de la gaming, până la creare de conţinut datorită combinaţiei între placa video NVIDIA GeForce RTX 3060 şi procesorul Intel Core i9-11800H. Cu un ecran QHD de 165Hz, un timp de răspund de doar 3ms şi care este validat Pantone, Zephyrus M16 este primul laptop de gaming cu rame super-înguste pe toate cele 4 laturi, care oferă un raport ecran-corp de 94%.
  • ASUS ROG Zephyrus G14 este dinamic şi gata să însoţească utilizatorii în călătorii, fiind cel mai puternic laptop de 14 inci care cântăreşte doar 1.6 kg. Placa video NVIDIA GeForce RTX 3050 Ti alături de ecranul de 120Hz, cei 16GB de RAM şi SSD-ul de 1TB fac din Zephyrus G14 unul dintre cele mai accesibile, puternice şi portabile modele care să ofere performanţe ideale în mişcare.
  • ASUS ROG Flow X13 este o soluţie 2-în-1, portabilă şi flexibilă, care nu face compromisuri de performanţă. În ciuda carcasei ultra-uşoare şi compacte, ROG Flow X13 face faţă cu succes tuturor sarcinilor de utilizare datorită combinaţiei eficiente între placa video NVIDIA GeForce RTX 3050 şi a procesorului AMD Ryzen 9 5900HS. Ce îl face o alegere ideală pentru cei care lucrează în industrii creative este balamaua cu deschidere la 360 grade, care oferă un nivel ridicat de flexibilitate şi care facilitează fluxurile creative de muncă.
  • ASUS ROG Strix SCAR 17 ţipă gaming la cele mai bune performanţe prin fiecare pixel, pentru că vine echipat cu puternica placă video NVIDIA GeForce RTX 3080, alături de 32 GB RAM, un ecran incredibil de 300Hz şi procesorul AMD Ryzen 9 5900HX. Acest model cu ecran de 17 inci ajută utilizatorii să accelereze atât munca, cât şi distracţia cu ajutorul celor mai noi tehnologii NVIDIA şi a unei autonomii extinse, oferită de bateria de 90Wh.
  • Lenovo Legion 5 este intersecţia minimalismului şi a puterii brute. Proiectat cu o multitudine de opţiuni de înaltă performanţă, dar cu un profil scăzut, cu aspect curat şi minimalist, Legion 5 alături de placa video NVIDIA GeForce RTX 3060 este pregătit să răspundă tuturor nevoilor. Procesorul Intel Core i7-11800H, ecranul de 17.3 inci de 144Hz şi cei 16GB RAM DDR4 se asigură ca nicio sarcină nu este prea dificilă.
  • Lenovo Legion 5 Pro este fratele mai mare a lui Legion 5 şi vine pregăti cu un ecran IPS de 165Hz, perfect pentru gaming la cea mai înaltă calitate, în special ajutat de combinaţia dintre placa video NVIDIA GeForce RTX 3070 şi procesorul AMD Ryzen 7 5800H. Gaming-ul competitiv este acum mai uşor ca niciodată pe un dispozitiv subţire şi uşor, dar care oferă un nivel crescut al performanţei.
  • Lenovo Legion 7 cu al său NVIDIA GeForce RTX 3080 este apogeul gaming-ului şi al productivităţii. Indiferent dacă este utilizat pentru gaming la cea mai îanltă calitate sau folosit pentru editare foto, video, randari sau 3D, Legion 7 face faţă cu brio oricărei provocări. Cei 32GB de RAM asigură un multitasking eficient şi fluid, iar SSD-ul de 1TB asigură spaţiu suficient pentru toate jocurile, aplicaţiile şi proiectele de care ai nevoie.
  • Gigabyte AORUS 17G KD oferă performanţă premium jucătorilor prin şi este excelent pentru gaming competitiv la rezoluţii înalte şi cu un număr crescut de cadre pe secundă cu ajutorul plăcii video NVIDIA GeForce RTX 3060 şi al ecranului de 300Hz. În acelaşi timp, fiind uşor şi subţire, poate fi utilizat oriunde, indiferent de activitate – gaming sau productivitate.
  • Gigabyte AORUS 15G XC este un model extrem de portabil datorită greutăţii mici de sub 2KG cu un ecran de 15.6 inci. Totuşi, design-ul mic oferă performanţe crescute în gaming cu placa video NVIDIA GeForce RTX 3070 şi a ecranului de 240Hz, perfect pentru gaming competitiv. În acelaşi timp, cei 32GB de RAM asigură fluxuri de lucru fluide şi multitasking fără probleme.
  • Gigabyte AERO 15 OLED YD are un design elegant şi puternic, conceput special pentru a spori productivitatea şi pentru a oferi o experienţă incomparabilă 4K HDR. Cu un NVIDIA GeForce RTX 3080 la bază şi un display de 15.6 inci UHD OLED, este un companion perfect pentru fluxuri de lucru creative care necesită atenţie până la cele mai mici detalii. Bineînţeles, performanţele în gaming sunt de asemenea pe măsură, cu cele mai noi tehnologii NVIDIA care să ofere avaantajul competitiv suprem.
Tehnologie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite