Primele specificaţii confirmate pentru noul OnePlus 6

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Telefoanele OnePlus sunt printre cele mai apreciate terminale produse în China, situându-se cel puţin pe aceeaşi treaptă calitativă ca şi Huawei sau Xiaomi. Acestea au crescut foarte mult în popularitate în ultimii ani datorită specificaţiilor de top şi a costurilor de achiziţie ceva mai reduse decât la flagship-urile produse în Coreea de Sud sau Statele Unite ale Americii.

Într-o postare pe blogul companiei sale, CEO-ul Peter Lau a explicat că OnePlus are ca direcţie principală viteza de procesare şi performanţa hardware. Tot el a confirmat câteva dintre noile specificaţii pe care le vom putea regăsi pe noul flagship al companiei chineze, OnePlus 6. Se pare că terminalul va veni echipat cu noul procesor vârf de gamă de la Qualcomm, Snapdragon 845.

În ceea ce priveşte memoria RAM, noul OnePlus 6 va fi extrem de ofertant, acesta lăudându-se cu nu mai puţin de 6 GB. Spaţiul de stocare nu este nici el neglijat în acest an, compania alegând să meargă cu o singură variantă de echipare, de 256 de GB memorie internă. Aceasta va putea fi suplimentată cu ajutorul unui card de memorie microSD.

Chiar dacă nu se cunoaşte încă data oficială de lansare pentru noul OnePlus 6, aceasta va fi, cel mai probabil, cândva la taomnă, dacă e să ne luăm după evenimentele de lansare din anii trecuţi. Pe lângă aceste specificaţii, Lau a mai confirmat şi faptul că noul flagship va dispune de un display cu ”notch”, bretonul făcut celebru de iPhone X şi preluat apoi de mai mulţi producători de telefoane cu Android.

TehnologiePartenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite