Philips are căşti special proiectate pentru copii şi persoanele cu dificultăţi de auz

0
Publicat:
Ultima actualizare:

La IFA 2015, au fost prezentate noi modele de căşti de la Philips. Compania susţine că satisfac nevoi de bază şi are unele special proiectate pentru copii.

Noile căşti wireless din gama Active Noise Canceling (ANC) integrează tehnologia ActiveShield Pro, care elimină 99% din sunetele perturbatoare din jurul nostru. Căştile au patru microfoan, două externe şi două interne, care monitorizează sunetele din exterior şi le anulează. Modelul Philips SHB9850NC oferă o autonomie de 16 ore şi, datorită microfonului încorporat şi a comenzilor tactile, îţi permite să efectuezi uşor comenzi şi să răspunzi apelurilor telefonice.

Tot wireless, dar intrauriculare, noile modele Philips SHB5900 îţi oferă, în premieră, posibilitatea de a conecta două perechi de căşti la acelaşi player, datorită tehnologiei MusicChainTM, via Bluetooth, pentru a asculta împreună aceleaşi melodii. Se conectează la dispozitivele portabile prin NFC şi Bluetooth şi sunt disponibile în şase variante de culoare. De remarcat este că au difuzoare de 8mm, capabile să redea un sunet clar şi cu un bas puternic, iar bateria, cu o autonomie de 8 ore, este integrată pe cablu, astfel încât căştile sunt uşoare şi comode.

Studiile arată că 70% din părinţii care au copii cu vârsta sub 12 ani le permit acestora să utilizeze căşti, dar doar 6% din modelele existente pe piaţă sunt proiectate special pentru cei mici. Pornind de la aceste statistici, a fost creat modelul Philips SHK4000 cu limitatoare de volum care împiedică sunetul să depăşească 85 decibeli, astfel încât nu pot dăuna auzului acestora. Au microfon care le permite copiilor să vorbească şi la telefon, banda de susţinere este ajustabilă. Sunt disponibile în două variante de culoare, bleu cu mov şi bleu închis cu bleu deschis, iar în pachet copiii vor găsi stickere pentru personalizare.

image

Pentru persoane în vârstă cu dificultăţi de auz sunt căştile wireless Philips AudioBoost (SCC5001). Se conectează simplu la televizor prin intermediul unui transmiţător special, cu rol şi de încărcător. Au un design în formă de stetoscop, astfel încât pot fi utilizate chiar şi de către cei care poartă ochelari şi sunt comode la folosirea pe perioade lungi de timp.

Volumul fiecărei căşti poate fi ajustat independent, pentru fiecare ureche, şi pot fi conectate până la patru perechi de căşti la un singur transmiţător. Volumul televizorului poate fi pe modul ”Mute” sau la orice alt nivel, astfel încât şi ceilalţi din cameră, care nu poartă căşti, să asculte conform preferinţelor. Căştile Philips AudioBoost au microfon încorporat care preia şi amplifică sunetele din mediul înconjurător, astfel încât cei care le poartă să poată participa fără reţinere la conversaţiile familiei.

<a href="https://www.facebook.com/adevarultech" target="_blank" rel="nofollow">Hai pe Facebook ca să ştii ce-i nou şi când nu eşti pe site!</a>

Tehnologie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite