Petal Maps a primit actualizări de navigare pentru noul HUAWEI Mate Xs 2

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Petal Maps pe HUAWEI Mate Xs 2.
Petal Maps pe HUAWEI Mate Xs 2.

Petal Maps, aplicaţie de navigare exclusivă a Huawei, a fost adaptată noului smartphone Huawei Mate Xs 2 .Capabilităţile de pliere şi extindere ale ecranului oferă utilizatorilor o experienţă de navigare mai precisă, pentru călătorii fără probleme.

Petal Maps a acordat întotdeauna prioritate interacţiunilor cu ecranul mai mare al telefonului Mate Xs 2, care îmbogăţeşte detaliile 3D cu elemente precum vremea, ora şi luminile.

Pentru consolidarea Petals Maps, creatorii au aplicat gestionarea şi reproducerea profesională a gamei cromatice de pe HUAWEI Mate Xs 2, pentru ca hărţile de pe ecran să surprindă culorile din lumea reală, rămânând în acelaşi timp clare şi accesibile.

Ecranul mai mare permite utilizatorilor să vizualizeze mai multe informaţii simultan şi oferă o navigare suplimentară mai clară la nivel de bandă, dar şi ghidare cu săgeţi în Petal Maps. 

În timpul navigării, Petal Maps le permite utilizatorilor să se bucure de o vizualizare mai bună a rutelor utilizate, cu informaţii specifice benzii. Acest lucru îi ajută să ia decizii importante din timp, cum ar fi virajele, urcarea pe o rampă sau trecerea prin intersecţie în siguranţă. În plus, în timpul condusului, utilizatorii pot deschide ecranul pentru a-l plasa pe consola centrală a vehiculului, pentru o experienţă de navigare mai dinamică.

Pentru a reproduce pe ecran condiţiile din lumea reală, Petal Maps integrează mai multe tipuri de hărţi, cum ar fi cele 3D. Datorită efectelor de iluminare realiste din modul întunecat, utilizatorii vor putea vizualiza luminile stradale şi cele ale clădirilor atunci când navighează pe timp de noapte. În plus, nivelul 3D include acum repere importante cum ar fi Turnul Eiffel, London Eye şi Turnul Kuala Lumpur.

Interacţiunea cu interfaţa de utilizare Petal Maps a fost apreciată şi a primit premiul Red Dot Design. 

Petal Maps pe HUAWEI Mate Xs 2

Petal Maps a fost deja lansată în peste 166 de ţări şi regiuni din întreaga lume, acumulând peste 28 de milioane de utilizatori activi lunar.

Pentru a îmbunătăţi şi mai mult experienţa de utilizare, Petal Maps a lansat mai multe funcţii utile precum Lane Guidance, care ajută utilizatorii să identifice şi să navigheze în scenarii complexe de drum şi trafic, şi Offline Maps, care acceptă utilizarea Petal Maps cu acces limitat la internet, permiţând oricui să-şi găsească drumul şi să ajungă la destinaţie fără probleme.

Petal Maps oferă acum şi skinuri personalizate uşor de utilizat pentru cele patru anotimpuri şi layere de temperatură şi precipitaţii. Utilizatorii pot schimba skinurile tematice în funcţie de preferinţe şi pot vedea schimbările de temperatură şi precipitaţii folosind efectul de vizualizare a hărţii.

Tehnologie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite