Huawei a lansat cel mai subţire smartphone pliabil, HUAWEI Mate Xs 2

0
0
smartphone pliabil HUAWEI Mate Xs 2
HUAWEI Mate Xs 2.

Huawei a anunţat la final de iunie lansarea smartphone-ului pliabil vârf de gamă HUAWEI Mate Xs 2, rezultat al noilor cercetări realizate de Huawei pentru dezvoltarea telefoanelor pliabile.

Mo┼čtenind design-ul clasic de pliere spre exterior, HUAWEI Mate Xs 2 este ultra-u┼čor, ultra-compact ┼či cel mai sub┼úire smartphone pliabil de pe pia┼ú─â.

Huawei ofer─â modelului Mate Xs 2 un design unibody┬á ┼či pliere prin balamaua Falcon Wing cu rota┼úie dubl─â. Noul smartphone este echipat cu func┼úii ca ecranul pliabil True-Chroma de 7,8 inci ┼či un sistem de camere True-Chroma de 50 MP cu HUAWEI XD Optics.

C├ónt─ârind doar 255g, HUAWEI Mate Xs 2 are o greutate ob┼úinut─â p├ón─â acum doar de telefoane nepliabile. Acest lucru a fost posibil prin utilizarea unor materiale cum ar fi fibra de sticl─â ultra-u┼čoar─â, folosit─â pentru spatele telefonului, aliajele de titan utilizate ├«n industria aerospa┼úial─â ┼či o┼úelul ultra-u┼čor ┼či foarte rezistent folosit pentru structur─â. Aceste materiale nu numai c─â reduc greutatea total─â a telefonului ┼či ├«l fac cel mai u┼čor smartphone pliabil de pe pia┼ú─â, ci ├«i ofer─â dispozitivului durabilitate ┼či rezisten┼ú─â la rupere.

HUAWEI Mate Xs 2 are un design clasic ce permite plierea spre exterior. C├ónd este deschis, smartphone-ul dispune de un ecran pliabil True-Chroma de 7,8 inci, cu rezolu┼úie de 2480 x 2200 ┼či un raport al ecranului de 8:7,1. HUAWEI Mate Xs 2 accept─â o rat─â de refresh de 120 Hz, reglarea luminozit─â┼úii PWM de 1440 Hz ┼či o rat─â de e┼čantionare tactil─â de p├ón─â la 240 Hz.

Stratul nano optic antireflexie ajut─â la reducerea reflexiei luminii ┼či le ofer─â utilizatorilor o experien┼ú─â de citire mai bun─â ├«n lumina soarelui. C├ónd este pliat, HUAWEI Mate Xs┬á2 dispune de un raport al imaginii de 19:9 ┼či ofer─â o experien┼ú─â comparabil─â cu cea a telefoanelor clasice.

HUAWEI Mate Xs 2 vine cu cu primul design 3D din fibr─â de sticl─â, care face posibil─â crearea de texturi ┼či mai elegante ┼či reduce urmele de amprente.┬áTelefonul este disponibil ├«n dou─â culori clasice: negru, cu textur─â de piele ha┼čurat─â ┼či alb, cu textur─â de piele natural─â.

HUAWEI Mate Xs 2 este echipat cu o baterie de 4600 mAh ┼či accept─â tehnologia HUAWEI SuperCharge de 66 W, cresc├ónd autonomia bateriei ├«n standby.

Sistemul de r─âcire ÔÇ×Graphene Liquid Cooling SystemÔÇŁ┬áajut─â ┼či mai mult la disiparea c─âldurii. Mai mult, HUAWEI Mate Xs 2 vine cu procesorul v├órf de gam─â Qualcomm Snapdragon 888, fabricat folosind o tehnologie de procesare avansat─â, ce ofer─â dispozitivului pliabil o performan┼ú─â puternic─â.

Sistemul de camere True-Chroma prezent pe noul HUAWEI Mate Xs 2 include o camer─â True-Chroma de 50 MP ce reproduce culori reale. Datorit─â tehnologiei optimizate HUAWEI XD Optics de restaurare a imaginii sunt generate fotografii mult mai clare. Profit├ónd din plin de motorul de imagine True-Chroma HUAWEI XD Fusion Pro, de senzorul multi-spectru cu 10 canale ┼či de calibrarea a peste 2000 de culori din gama cromatic─â P3, precum ┼či de software, hardware ┼či capabilit─â┼úi de eliminare a erorilor, HUAWEI Mate Xs 2 reproduce culorile cu precizie.

Func┼úia ├«mbun─ât─â┼úit─â Smart Multi-Window face interac┼úiunile mai u┼čoare ┼či mai eficiente, ├«n timp ce func┼úia Split-screen accept─â utilizarea a dou─â aplica┼úii ├«n paralel. Gesturile de glisare ofer─â acces ┼či control rapid al ferestrelor active, permi┼ú├ónd realizarea mai multor sarcini cu o singur─â glisare. Ecranul mare ┼či func┼úia hands-free ofer─â o experien┼ú─â de comunicare captivant─â ├«n timpul apelurilor video HD.

Telefonul este disponibil ├«n dou─â culori clasice: negru, cu textur─â de piele ha┼čurat─â ┼či alb, cu textur─â de piele natural─â ┼či este disponibil la precomand─â, p├ón─â pe data de 13 iulie, la pre┼úul recomandat de┬á9999 lei. Cu aceast─â ocazie, Huawei a preg─âtit o ofert─â de tip bundle, care include un voucher ┼či un smartwatch.Ultima or─â

adevarul de weekend jpeg anunt adevarul jpeg

Cele mai citite