Huawei a lansat cel mai subţire smartphone pliabil, HUAWEI Mate Xs 2

0
Publicat:
Ultima actualizare:
HUAWEI Mate Xs 2.
HUAWEI Mate Xs 2.

Huawei a anunţat la final de iunie lansarea smartphone-ului pliabil vârf de gamă HUAWEI Mate Xs 2, rezultat al noilor cercetări realizate de Huawei pentru dezvoltarea telefoanelor pliabile.

Moştenind design-ul clasic de pliere spre exterior, HUAWEI Mate Xs 2 este ultra-uşor, ultra-compact şi cel mai subţire smartphone pliabil de pe piaţă.

Huawei oferă modelului Mate Xs 2 un design unibody  şi pliere prin balamaua Falcon Wing cu rotaţie dublă. Noul smartphone este echipat cu funcţii ca ecranul pliabil True-Chroma de 7,8 inci şi un sistem de camere True-Chroma de 50 MP cu HUAWEI XD Optics.

Cântărind doar 255g, HUAWEI Mate Xs 2 are o greutate obţinută până acum doar de telefoane nepliabile. Acest lucru a fost posibil prin utilizarea unor materiale cum ar fi fibra de sticlă ultra-uşoară, folosită pentru spatele telefonului, aliajele de titan utilizate în industria aerospaţială şi oţelul ultra-uşor şi foarte rezistent folosit pentru structură. Aceste materiale nu numai că reduc greutatea totală a telefonului şi îl fac cel mai uşor smartphone pliabil de pe piaţă, ci îi oferă dispozitivului durabilitate şi rezistenţă la rupere.

HUAWEI Mate Xs 2 are un design clasic ce permite plierea spre exterior. Când este deschis, smartphone-ul dispune de un ecran pliabil True-Chroma de 7,8 inci, cu rezoluţie de 2480 x 2200 şi un raport al ecranului de 8:7,1. HUAWEI Mate Xs 2 acceptă o rată de refresh de 120 Hz, reglarea luminozităţii PWM de 1440 Hz şi o rată de eşantionare tactilă de până la 240 Hz.

Stratul nano optic antireflexie ajută la reducerea reflexiei luminii şi le oferă utilizatorilor o experienţă de citire mai bună în lumina soarelui. Când este pliat, HUAWEI Mate Xs 2 dispune de un raport al imaginii de 19:9 şi oferă o experienţă comparabilă cu cea a telefoanelor clasice.

HUAWEI Mate Xs 2 vine cu cu primul design 3D din fibră de sticlă, care face posibilă crearea de texturi şi mai elegante şi reduce urmele de amprente. Telefonul este disponibil în două culori clasice: negru, cu textură de piele haşurată şi alb, cu textură de piele naturală.

HUAWEI Mate Xs 2 este echipat cu o baterie de 4600 mAh şi acceptă tehnologia HUAWEI SuperCharge de 66 W, crescând autonomia bateriei în standby.

Sistemul de răcire „Graphene Liquid Cooling System” ajută şi mai mult la disiparea căldurii. Mai mult, HUAWEI Mate Xs 2 vine cu procesorul vârf de gamă Qualcomm Snapdragon 888, fabricat folosind o tehnologie de procesare avansată, ce oferă dispozitivului pliabil o performanţă puternică.

Sistemul de camere True-Chroma prezent pe noul HUAWEI Mate Xs 2 include o cameră True-Chroma de 50 MP ce reproduce culori reale. Datorită tehnologiei optimizate HUAWEI XD Optics de restaurare a imaginii sunt generate fotografii mult mai clare. Profitând din plin de motorul de imagine True-Chroma HUAWEI XD Fusion Pro, de senzorul multi-spectru cu 10 canale şi de calibrarea a peste 2000 de culori din gama cromatică P3, precum şi de software, hardware şi capabilităţi de eliminare a erorilor, HUAWEI Mate Xs 2 reproduce culorile cu precizie.

Funcţia îmbunătăţită Smart Multi-Window face interacţiunile mai uşoare şi mai eficiente, în timp ce funcţia Split-screen acceptă utilizarea a două aplicaţii în paralel. Gesturile de glisare oferă acces şi control rapid al ferestrelor active, permiţând realizarea mai multor sarcini cu o singură glisare. Ecranul mare şi funcţia hands-free oferă o experienţă de comunicare captivantă în timpul apelurilor video HD.

Telefonul este disponibil în două culori clasice: negru, cu textură de piele haşurată şi alb, cu textură de piele naturală şi este disponibil la precomandă, până pe data de 13 iulie, la preţul recomandat de 9999 lei. Cu această ocazie, Huawei a pregătit o ofertă de tip bundle, care include un voucher şi un smartwatch.

Tehnologie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite