Parteneriatul de livrări dintre Auchan şi foodpanda se extinde la nivel naţional

0
0
Foodpanda şi Auchan parteneriat

Auchan Retail România anunţă extinderea la nivel naţional a colaborării cu platforma de comenzi şi livrări rapide foodpanda.

Începând de săptămâna aceasta, foodpanda va livra în maximum 60 de minute la domiciliul clienţilor comenzile de produse din toate cele 33 de hipermarketuri Auchan din ţară.

Prin extinderea parteneriatului, serviciul de comandă şi livrare a cumpărăturilor prin foodpanda devine  disponibil în cele 18 oraşe din ţară în care sunt prezente hipermarketurile Auchan: Bucureşti, Timişoara, Târgu Mureş, Sibiu, Satu Mare, Ploieşti, Piteşti, Oradea, Galaţi, Deva, Constanţa, Cluj-Napoca, Baia Mare, Bacău, Braşov, Iaşi, Suceava şi Craiova. În Bucureşti, utilizatorii vor putea comanda din toate cele opt hipermarketuri Auchan – Berceni, Cotroceni, Crângaşi, Drumul Taberei, Militari, Pallady, Titan şi Vitan.

Potrivit reprezentanţilor companiei, utilizatorii foodpanda vor putea alege dintr-o ofertă care cuprinde peste 4000 de produse alimentare şi nealimentare comercializate de Auchan, inclusiv produse din gama proprie, accesând secţiunea Shops / Magazine din platformă. Clienţii au la dispoziţie o gamă largă de categorii de produse, printre care: lactate, mezeluri, carne, peşte, băcănie, băuturi, fructe şi legume, brutărie, cofetărie, produse destinate îngrijirii personale, pentru animale de companie, pentru timp liber, casă şi curăţenie, pentru grădină şi exterior, jucării, dar şi electrocasnice, produse hi-tech, multimedia sau din segmentul auto.

Foodpanda va livra produsele solicitate într-o perioadă de maximum 60 minute de la momentul plasării comenzii în aplicaţie, iar valoarea minimă a unei comenzi este de 50 lei.

Intervalul orar în care se pot efectua comenzile va fi similar programului de funcţionare al hipermarketurilor Auchan, între orele 8:30 şi 21:00, cu posibilitate de prelungire în momentul ridicării restricţiilor de circulaţie. De asemenea, începând cu 15 februarie, timp de două săptămâni, utilizatorii foodpanda vor beneficia de livrare gratuită pentru comenzile de produse din oferta Auchan. 

Tehnologie


Ultimele știri
Cele mai citite

Partenerii noștri