OPPO va găzdui în decembrie primul său eveniment virtual – INNO WORLD

0
0
OPPO INNO Day
OPPO INNO Day

OPPO a anunţat că evenimentul anual OPPO INNO Day se va desfăşura în perioada 14-15 decembrie 2021 în Shenzhen, China.

Acest eveniment este cunoscut pentru prezentarea celor mai noi tehnologii şi strategii adoptate de către companie, însă anul acesta OPPO preconizează că va atrage şi curioşi din mediul online care vor avea ocazia de a accesa evenimentul online OPPO INNO WORLD, considerat unul dintre cele mai interactive din ultimii ani.

OPPO INNO DAY este considerat o avanpremieră a tehnologiilor OPPO încă de la prima sa ediţie, din 2019, când compania a prezentat multiple tehnologii revoluţionare precum ochelari AR, router 5G şi un smartwatch. Anul trecut, OPPO a prezentat trei noi produse concept, printre care se numără şi revoluţionarul telefon rulabil, prezentat chiar şi la nivel local pe parcursul acestui an. Ediţia din 2021 va fi disponibilă şi în format digital şi va transpune şi expoziţiile în acest format făcând trecerea de la un eveniment convenţional la unul captivant, interactiv şi captivant.

OPPO INNO WORLD este reprezentarea virtuală a scenei din cadrul evenimentul OPPO INNO DAY 2021. Vizitatorii vor avea ocazia de a-şi crea un avatar personalizat cu care accesează evenimentul virtual. De asemenea, vor avea ocazia să exploreze toate expoziţiile prezente la evenimente, în format virtual. 

Platforma OPPO INNO WORLD va putea fi accesată pe data de 14 decembrie, iar cei interesaţi pot afla mai multe detalii aici

Mai multe - Tehnologie

Ultimele știri

adevarul de weekend jpeg anunt adevarul jpeg

Cele mai citite