OPPO a lansat noul ColorOS 13, bazat pe Android 13

0
Publicat:
Ultima actualizare:

OPPO, companie producătoare de smartphone-uri și dispozitive inteligente, a lansat cel mai recent sistem de operare mobilă, ColorOS 13, printre primele sisteme bazate pe Android 13.

Smartphone OPPO. FOTO Shutterstock
Smartphone OPPO. FOTO Shutterstock

OPPO a lucrat îndeaproape cu specialiștii Android pentru a oferi cea mai bună experiență a sistemului de operare pe ColorOS. La Google I/O, în mai, OPPO a anunțat că smartphone-urile Find N și Find X5 Pro vor fi printre primele din lume care vor primi actualizarea Android 13 beta.

ColorOS 13 se integrează cu funcționalitățile de siguranță și confidențialitate ale Android 13 și oferă opțiuni de personalizare similare cu Material You de la Google.

ColorOS 13 include o serie de noi funcții inteligente dezvoltate de OPPO, care sunt adaptate pentru a oferi o experiență potrivită pentru display-uri mari, pentru a oferi interconectivitate între mai multe dispozitive și pentru a spori productivitatea.

ColorOS 13 vine și cu un design complet nou va fi introdus în sistemul de operare, pentru a oferi o experiență Android confortabilă și fluidă.

Tehnologie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite