OPPO Find X5 Pro şi Reno7 5G primesc garanţie standard de trei ani

0
Publicat:
Ultima actualizare:
OPPO Find X5 Pro
OPPO Find X5 Pro

OPPO a nunţat că smartphone-urile Find X5 Pro, Reno7 5G, Reno6 Pro şi Reno6 5G vândute prin canalele oficiale din România vor primi garanţie standard de trei ani.

„Suntem primul producător din segmentul nostru de tehnologie care aduce în România garanţia standard de trei ani, o declaraţie de încredere pentru fiabilitatea produselor noastre şi de responsabilitate faţă de utilizatori. 

De acum, utilizatorii care cumpără smartphone-uri OPPO din România au liniştea de a folosi terminalele pentru o perioada mai lungă”, a declarat Cosmin Moldovan, National Sales Director OPPO in cadrul Green Leaves Technical.

OPPO consideră că producerea de smartphone-uri de calitate este cea mai bună modalitate de a câştiga loialitatea consumatorilor şi a implementat controale riguroase de calitate în întreaga organizaţie.

Procedurile, testele şi concentrarea sporită pe durabilitate asigură că smartphone-urile OPPO vor funcţiona pe parcursul mai multor cicluri de actualizare ale sistemului de operare.

OPPO a introdus în premieră în piaţa românească garanţia standard de trei ani în toamna anului trecut, pentru seria Reno6.

Tehnologie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite