OnePlus a dezvăluit în premieră informații despre OnePlus Nord 3 5G și data de lansare

0
Publicat:

OnePlus a dezvăluit în avans spatele smartphone-ului OnePlus Nord 3 5G înaintea lansării globale, împreună cu căștile OnePlus Nord Buds 2r și OnePlus BWZ2 ANC. Lansarea oficială va avea loc pe 5 iulie 2023.

image

Potrivit OnePlus, „Nord 3 5G este conceput pentru a oferi o putere remarcabilă celor care duc stiluri de viață dinamice și vine cu un design pur și discret„.

OnePlus a confirmat deja că Nord 3 5G va avea un comutator lateral (volum/silent/vibrații) și un ecran plat cu o gaură în centru. 

OnePlus Nord 3 5G va fi disponibil în două variante de culoare - Tempest Gray și Misty Green - concepute pentru a oferi două experiențe complet diferite pentru noul telefon mid-range de la OnePlus. OnePlus Nord 3 5G în culoarea Tempest Gray are o finisare mată texturată,în timp ce noua variantă de culoare Misty Green prezintă o suprafață lucioasă și plăcută la atingere.

image

"OnePlus Nord se concentrează să ofere utilizatorilor practic tot ceea ce și-ar putea dori, și acest lucru începe cu un design OnePlus excelent", a scris Kinder Liu, COO și președinte OnePlus, într-un mesaj pe Twitter. "Sunt entuziasmat să împărtășesc primele caracteristici ale OnePlus Nord 3 5G și aștept cu nerăbdare să împărtășesc mai multe în următoarele săptămâni."

Mai multe detalii despre OnePlus Nord 3 5G, OnePlus Nord CE 3 5G, OnePlus Nord Buds 2r și OnePlus BWZ2 ANC vor fi dezvăluite la evenimentul OnePlus Nord Summer Launch pe 5 iulie 2023.

OnePlus este o companie de tehnologie înființată în decembrie 2013, cu sediul în Shenzhen, China. Compania este cunoscută pentru producția de smartphone-uri, cu specificații puternice și prețuri accesibile. Începând cu lansarea lor inițială în 2014, telefoanele OnePlus au câștigat rapid popularitate în rândul consumatorilor din întreaga lume.

Pe lângă smartphone-uri, OnePlus a lansat și alte produse precum căști audio, smartwatch-uri și accesorii pentru dispozitive mobile. Compania și-a extins treptat prezența internațională și a devenit un jucător important în industria smartphone-urilor.

În 2021, Oppo și OnePlus au început să dezvolte o colaborare, combinând echipele lor de cercetare hardware în ianuarie al acelui an. În iulie 2021, OnePlus a fuzionat OxygenOS, sistemul său de operare bazat pe Android utilizat începând cu OnePlus X, cu ColorOS-ul de la Oppo.

Software-ul ambelor companii continuă să rămână separat și să servească regiunile în mod individual, cu OxygenOS pentru telefoanele OnePlus la nivel global și ColorOS pe dispozitivele OnePlus și Oppo din China, dar partajează un cod sursă comun. 

Tehnologie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite