OnePlus lansează în China smartphone-ul OnePlus 11 5G și căștile OnePlus Buds Pro 2

0
Publicat:

OnePlus a anunțat astăzi, 4 ianuarie, lansarea a două produse emblematice pe piața din China - smartphone-ul OnePlus 11 5G și căștile OnePlus Buds Pro 2.

Smartphone OnePlus 11 5G și căști OnePlus Buds Pro 2.
Smartphone OnePlus 11 5G și căști OnePlus Buds Pro 2.

OnePlus 11 5G continuă linia brandului prin performanță ridicată și fluiditate, caracteristici completate de un sistem de camere Hasselblad și de un design nou. Buds Pro 2 oferă cea mai bună calitate a sunetului OnePlus. 

OnePlus 11 5G e dotat cu platforma mobilă Snapdragon 8 Gen 2, oferind viteze mai mari ale procesorului (îmbunătățire de 35%) și ale GPU-ului (îmbunătățire de 25%), cu o eficiență energetică îmbunătățită. Smartphone-ul este echipat cu o memorie RAM de până la 16 GB și un sistem avansat de gestionare a RAM-ului pentru o performanță mai bună în scenariile de multitasking și de jocuri.

De asemenea, acesta dispune cu un ecran AMOLED fluid A+ de 6,7 inci cu 120 Hz 2K A+ de 120 Hz și LTPO 3.0. Un sistem de încărcare rapidă SUPERVOOC de 100 W și o baterie cu două celule de 5000 mAh lucrează în tandem pentru o durată de utilizare extinsă.

OnePlus 11 5G are în spate o cameră triplă cu un senzor principal IMX890 de 50MP, un senzor ultra-wide IMX581 de 48MP și un obiectiv de portret IMX709 de 32MP. De asemenea, dispune de tehnologie Hasselblad și de un nou senzor de identificare a culorilor luminoase multispectrale cu 13 canale.

OnePlus 11 5G urmează limbajul de design semnat de OnePlus, combinând un design elegant și intenționat cu o textură premium. Inspirat de găurile negre, OnePlus 11 5G este conceput pentru cei care doresc să iasă în evidență și dispune de un modul de cameră din oțel inoxidabil, cromat.

OnePlus Buds Pro 2 este dotat cu algoritmul OnePlus și oferă o experiență audio spațială personalizată, un câmp sonor larg și un sunet multidimensional. Sursa stereo oferă un efect de redare a sunetului spațial printr-un algoritm de mixare stereo dezvoltat de sine stătător.

Căști OnePlus Buds Pro 2.
Căști OnePlus Buds Pro 2.

Un senzor IMU cu șase axe încorporat în OnePlus Buds Pro 2 monitorizează poziția capului pentru a se asigura că utilizatorul este întotdeauna plasat ”în centrul sunetului”. 

OnePlus Buds Pro 2 dispun de MelodyBoost Dual Drivers pentru calitate audio de nivel stereo pe căștile portabile. Creat împreună cu Dynaudio, driverul de 11 mm se concentrează pe tratarea frecvențelor joase pentru un bas mai profund, mai plin, mai texturat și mai dinamic, în timp ce driverul de 6 mm oferă o gamă mai largă de sunet și voci clare. Designul mare de 11 mm + 6 mm utilizează diafragme din polimer de cristal cu margini și cupole separate pentru un echilibru și o tonalitate îmbunătățite.

OnePlus Buds Pro 2 este echipat cu funcția inteligentă de anulare adaptivă a zgomotului (ANC),care elimină zgomotul ambiental până la 48dB. Anulare personalizată a zgomotului va oferi cel mai potrivit efect de anulare a zgomotului pe baza analizei canalului auditiv.

OnePlus Buds Pro 2 oferă până la 39 de ore de redare a muzicii cu mai multe încărcări suplimentare în cutie. OnePlus Buds Pro 2 suportă, de asemenea, conexiune dublă și Bluetooth 5.3 LE audio.

Disponibilitate

OnePlus 11 5G și OnePlus Buds Pro 2 vor fi disponibile în China pe 9 ianuarie 2023. Ambele produse vor fi lansate împreună cu alte produse pe piața globală pe 7 februarie 2023.

Tehnologie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite