Articol publicitar

Obţineţi acum Office de la 21,59 € sau Windows 10 Pro pentru 12,31 €

0
0
Publicat:
Ultima actualizare:

Momentan, desfăşurarea muncii de acasă şi chiar educaţia la distanţă sunt la ordinea zilei având în vedere situaţia actuală. Din acest motiv, este aproape obligatoriu să avem cel puţin un computer personal pentru muncă / studiu la noi acasă.

Desigur că dacă familia este mai numeroasă, a avea doar un PC nu este suficient în contextul de mai sus, deoarece veţi avea nevoie de cel puţin un sistem de operare şi o suită de programe corespunzătoare pentru a vă putea desfăşura munca şi studiile în acelaşi timp. Astfel că, este întotdeauna un moment bun pentru a obţine licenţe originale actualizate pentru suitele Office şi sistemele Windows preinstalate. Şi achiziţionarea acestora la un preţ redus este un beneficiu de care vă puteţi bucura acum.

În prezent, aproximativ 80% dintre computerele folosite acasă utilizează sisteme de operare Windows (16% MacOS şi restul de 4% distribuţii UNIX), deoarece este un sistem de operare versatil, foarte uşor de utilizat chiar şi pentru utilizatorii începători iar majoritatea aplicaţiilor se bazează în aplicabilitate pe acesta. Ceva similar se întâmplă cu suita de programe Office, deoarece, deşi există opţiuni gratuite, cum ar fi OpenOffice sau LibreOffice, acestea nu au aceeaşi funcţionalitate ca suita Microsoft.

Dacă aveţi nevoie de licenţe originale, fie pentru Office, fie pentru sistemele Windows 10 instalate pe computerul dumneavoastră, le puteţi obţine la cel mai bun preţ.

Licenţe pentru Office şi Microsoft Windows 10 la cel mai bun preţ

Găsiţi în cele ce urmează, mai multe exemple de licenţe pe care le puteţi obţine în cadrul www.G2Deal.com, magazin online dedicat exclusiv achiziţionării licenţelor software digitale la un preţ rezonabil, cu mult mai puţin decât costul celor achiziţionate prin intermediul site-ului Microsoft. Aceste licenţe provin din echipamente OEM scoase din folosinţă, ale căror licenţe au fost reactivate în mod legal.

Folosiţi cuponul AD20 pentru a obţine o reducere de 20%

Pentru programele Windows:

Windows 10 Pro CD-Key (32/64 bit) – 12,31 €

Windows 10 Pro OEM Scan CD Key Global(2 PC) -20.10 €

Windows 10 Home CD-Key (32/64 bit) – 11,78 €

Windows 10 Enterprise 2019 LTSC – 11,26 €

Pentru suitele Office:

Microsoft Office 2016 Pro Plus CD-Key ( 1 PC) – 36,79 €

Microsoft Office 2019 Pro Plus CD-Key ( 1 PC) – 36,79 €

Office2019 Professional Plus CD Key Global(2PC) - 39,19 €

Microsoft Office 2019 (Home and Student) (pentru 1 utilizator) – 31,19 €

Microsoft Office 2016 (Home and Student) (pentru 1 utilizator) – 21,59 €

Pentru pachetul complet Windows + Office:

Windows 10 Pro + Office 2016 Pro Plus – 47,85 €

Windows 10 Pro + Office 2019 Pro Plus – 43,03 €

Windows 10 Home + Office 2019 Pro Plus – 36,65 €

Windows 10 Home + Office 2016 Pro Plus – 45,36 €

De ce este important achiziţionarea licenţelor originale?

Multe persoane consideră că licenţele originale necesare updatării sistemelor de operare instalate pe computer sau laptop sunt foarte costisitoare, de aceea aceştia preferă să descarce şi să utilizeze software-uri„piratate” sau activate de keygens, de exemplu. Aceste metode de activare de origine mai puţin sigură, de obicei blochează mecanismul de actualizare al sistemului de operare. Prin urmare, acestea lasă utilizatorii expuşi la posibile vulnerabilităţi sau ameninţări de securitate, pe lângă faptul că le blochează instalarea celor mai recente funcţionalităţi ale sistemului de operare şi ale suitei de birou.

Prin urmare, deţinerea licenţelor originale este singura modalitate de a avea cele mai recente funcţionalităţi şi caracteristici ale Windows şi Office şi oferă necesarul de protecţie împotriva virusilor şi ale altor forme de malware ce pot acţiona la nivelul securităţii datelor. Prin instalarea versiunilor originale veţi beneficia de cele mai recente actualizări de securitate.

Preţul licenţelor comercializate în cadrul www.G2deal.com este unul convenabil astfel încât să nu luaţi în considerare utilizarea software-urilor piratate, într-adevăr. Licenţele sunt perpetue, deci acestea nu vor trebui să fie recumpărate şi de asemenea nu va fi necesară achitarea unei plăţi lunare de tip abonament. 

Tehnologie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite