Oameni aşteaptă iPhone ca şi când viaţa depinde de el. Aşa arată isteria iPhone 6s

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Coadă la iPhone cu cafea Starbucks în mână. FOTO AP
Coadă la iPhone cu cafea Starbucks în mână. FOTO AP

iPhone 6s intră de azi în magazine şi este acea ocazie din an când poţi să vezi oameni care stau la coadă pentru a da bani pe telefoane care vor fi timp de un an pe piaţă.

Un iPhone 6s va fi pe piaţă drept cel mai bun telefon Apple până în septembrie 2016. Asta nu-i opreşte însă pe oameni să stea la coadă pentru primele bucăţi. Costă 650 de dolari cel mai ieftin model, dar să fii primul probabil că este nepreţuit.

iPhone 6s îţi oferă, în plus faţă de vechea versiune, un procesor mai bun, numit A9, 2GB de memorie RAM, o cameră foto de 12 megapixeli care filmează 4K şi 3D Touch, cea mai mare noutate de la Apple. Prin 3D Touch vei interacţiona altfel cu telefonul: în loc să atingi ecranul, de acum îl poţi apăsa şi aplicaţiile vor răspunde altfel la comenzi. Mai mult, camera foto frontală este de 5 megapixeli, gata de selfie-uri mari, şi poţi face Live Photos, videouri de 1,5 secunde.

Şi pentru că niciun iPhone nu se poate lansa fără puţină excentricitate, anul acesta în Australia a aşteptat şi o tabletă iPad... pusă pe un suport. Ceea ce ar trebui să treacă drept un robot este, de fapt, prelungirea electronică a lui Lucy Kell. Robotul se numeşte Lucy şi promoveaza Atomic 212, o companie de marketing şi media din Sidney, conform The Verge. Nu strică niciodată să fii în primul rând al unui eveniment atât de mare, aşa că ea n-a ratat.

iphone 6s lansare foto ap

Înainte de a ajunge în magazine a ajuns la review în redacţiilor mai multor publicaţii din Statele Unite ale Americii. Cele mai multe impresii sunt pozitive, cum era şi de aşteptat. Telefonul este mai rezistent, mai rapid şi mai... nou. Este cel mai nou, evident, şi timp de un an acesta va fi standardul după care vor fi judecate alte zeci şi sute de telefoane. 

"Viteza şi funcţionalităţile 3D Touch sunt ceea ce contează în noul telefon. Restul ţine doar de acel s din nume. Dar stai puţin. Deci, Apple a schimbat ecranul, sticla, aluminiul din carcasă, procesorul, camera, antenele WiFi şi GSM... Dacă te gândeşti, poate ca Apple a schimbat, până la urmă, totul, dar doar puţin", scrie David Pogue pentru Yahoo Tech, citat în această colecţie de review-uri.

<a href="https://www.facebook.com/adevarultech" target="_blank" rel="nofollow">Hai pe Facebook ca să ştii ce-i nou şi când nu eşti pe site!</a>

Tehnologie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite