Acestea sunt telefoanele cu cea mai bună cameră foto: Samsung este lider

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Una dintre cele mai respectate voci în domeniul fotografiei a analizat camerele de pe telefoanele de vârf şi a decis care e cel mai bun. Încă n-a ajuns la iPhone 6s.

Fanii terminalelor LG se vor bucura să afle că recent lansatul LG G4 a intrat în clasament direct pe poziţia a doua. Deşi au mai fost anunţate multe dispozitive între timp, un test detaliat cu respectivul terminal sud coreean a confirmat peformanţa abilităţilor sale de captură.

Din câte se pare, a reuşit cu brio să depăşească smartphone-uri precum mult mai popularul iPhone 6 datorită algoritmilor foarte rapizi şi precişi de autofocus împreună cu capacitatea de imortaliza cadre spectaculoase, cu foarte multe detalii, în orice condiţii de iluminare. Mai ales în condiţii de iluminare scăzută, zgomotul de imagine a fost redus semnificativ în comparaţie cu concurenţa.

Al altă ordine de idei, în continuare se află în vârful clasamentului Galaxy S6 Edge lansat în prima parte a acestui an. Pe poziţia a doua, la egalitate de puncte, se află LG G4 cu Galaxy Note 4 şi recent anunţatul Moto X Style.

Vezi întregul clasament aici

TehnologiePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite