O caracteristică a Facebook Home vine şi pe iPhone

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Facebook Chat Heads aduce utilizatorii şi mesajele lor pe ecranul principal
Facebook Chat Heads aduce utilizatorii şi mesajele lor pe ecranul principal

Utilizatorii de iPhone care se temeau că nu vor primi nimic din noua creaţie Facebook, sistemul Home, s-au înşelat. Cel mai probabil săptămâna aceasta va fi lansat un update pentru aplicaţia de Facebook Messenger, care va aduce bulele de mesaje pe ecranul principal al telefonului.

Potrivit TechCrunch, Chat Heads, caracteristica Facebook Home care face ca mesajele de la prieteni să apară într-o bulă, va veni şi pe iPhone, cu ajutorul unui update care este introdus în acest moment în AppStore şi care va fi disponbil la finalul săptămânii.

Cu toate acestea, este un fel de versiune limitată a Chat Heads, din cauza limitărilor pe care le dau dezvoltatorii asupra modificării sistemului iOS. Chat Heads va fi disponibil doar în interiorul aplicaţiei de mesagerie, nu altundeva.

Cumva, este o metodă a Facebook de a-i atrage pe utilizatori la Home, dar nu se ştie dacă iPhone-ul va avea vreodată Facebook Home, deoarece sistemul de operare este unul închis, asupra căruia Apple nu a dorit să aducă modificări şi nu i-a lăsat pe alţii să-l schimbe. Astfel, conceptul de launcher oficial nu există în AppStore.

Facebook a anunţat că se află în discuţii şi cu Apple şi cu Microsoft, pentru lansarea Home pe Windows Phone şi pe iOS, dar încă nu a ajuns la nicio concluzie. 

image

Haideţi să discutăm! Ne puteţi vizita şi pe pagina de Facebook Tech Adevărul. 

Tehnologie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite