Noutăţi de primăvară de la Apple: iPhone mai mic, iPad şi poate noul Apple Watch

0
Publicat:
Ultima actualizare:
iPhone 5s ar putea fi „reinventat“ pentru 2016. FOTO Vlad Andriescu/Adevărul
iPhone 5s ar putea fi „reinventat“ pentru 2016. FOTO Vlad Andriescu/Adevărul

În martie, Apple ar pregăti un eveniment. Un nou iPhone de 4 inci, noul Watch şi încă un iPad ar putea fi pe lista lansărilor.

Apple ar putea lansa în martie un iPhone de 4 inci, ca cele pe care le avea în urmă cu doi ani. Deşi primăvara era tradiţional sezonul tabletelor iPad, ritmul a fost schimbat în ultimii ani. În 2015 a fost vorba de Apple Watch, ceea ce s-ar putea întâmpla şi acum, dacă intenţionează să actualizeze linia de purtabile. 

Pe lista zvonurilor mai sunt trecute iPhone 5se, acel telefon de 4 inci, şi iPad Air 3, după cum scrie Playtech. Evenimentul s-ar derula pe 15 martie, însă n-a fost confirmat încă. O nouă tabletă ar fi justificată, dacă mai vor să lanseze aşa ceva, deoarece ultima a fost lansată în luna octombrie 2014. Totuşi, în 2015 a prezentat iPad Pro, iar acum versiunea mai mică ar fi inspirată de acestea, cu un Smart Connector şi cu patru difuzoare în cele patru colţuri.

Cât despre telefon, dimensiunea s-ar schimba şi poate modulul camerei foto. iPhone 5se se pare că va fi un nou smartphone cu ecran de 4 inci construit cu procesorul din iPhone 6s, dar cu camera din iPhone 6. Va avea Apple Pay, Touch ID şi probabil va folosi ecran LCD, nu OLED. În urmă cu un an, pe 9 martie 2015, Apple lansa Watch. Acum ar fi momentul pentru o actualizare, dacă urmează ciclul telefoanelor cu lansări anuale. Altfel, ar putea fi vorba şi de un nou MacBook sau de împrospătarea liniei MacBook Air.

<a href="https://www.facebook.com/adevarultech" target="_blank" rel="nofollow">Hai pe Facebook ca să ştii ce-i nou şi când nu eşti pe site!</a>

TehnologiePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite