Pe Facebook, ca la TV: videourile live sunt disponibile tuturor posesorilor de iPhone

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Videoclipurile de pe Facebook devin acum şi unele pe care le urmăreşti în timp real, ca la televiziune. Schimbarea e disponibilă însă doar pentru cei cu iPhone.

Chiar dacă există deja câteva aplicaţii care facilitează streamingul de conţinut video de pe telefon, Facebook Live Video s-ar putea să fie o soluţie prietenoasă ce va câştiga rapid un număr mare de utilizatori.

Acţiunea de streaming era foarte similară cu cea oferită de Meerkat sau Periscope, dar apărea live în fluxul vostru de pe Facebook. Spre finalul anului, funcţia a intrat într-un beta public, dar nu era foarte evident un sistem prin care vă puteaţi şi voi înregistra să o testaţi.

Printr-un comunicat oficial, Facebook a anunţat că Facebook Live Video a început procesul de propagarea globală către publicul larg. În prima etapă, fvorizaţi vor fi utilizatorii de iPhone din Statele Unite, deşi au existat deja promisiuni că va ajunge într-un timp relativ scurt şi pe Android. După doar câteva săptămâni, fiecare dintre voi va putea profita de noul serviciu de streaming al Facebook.

Vezi toate detaliile despre schimbarea adusă de Facebook

TehnologiePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite