Noul eveniment Apple: pregăteşte noua linie de laptopuri MacBook

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Apple mai are un anunţ pentru anul acesta. Luna aceasta, va anunţa o linie nouă de laptopuri. MacBook e unul dintre cele aşteptate, deoarece există zvonuri că n-ar mai folosi procesoare Intel.

Conform celor de la Recode, care citează o sursă aproapiată de gigantul din Cupertino, Apple va organiza o conferinţă de lansare pe 27 octombrie, în doar câteva zile. Aparent, nu va fi vorba de un eveniment de aceleaşi proporţii precum lansarea iPhone 7, dar va exista cu siguranţă o întâlnire cu membrii presei, cel mai probabil, într-una dintre clădirile campusului din California.

În privinţa lansărilor efective, zvonurile au fost cât se poate de numeroase. Se vehiculează că porturile USB C vor ajunge în centrul atenţiei şi pe MacBook Pro-uri, nu doar pe MacBook-urile de 12 inci. Deasupra tastaturii, nu este exclus să avem parte de o bandă OLED sensibilă la atingere care să deschidă porţile către o serie numeroasă de funcţii noi.

Un senzor de amprentă gen Touch ID şi-ar putea găsi pentru prima dată loc pe un sistem Apple. Noi configuraţii de MacBook Air dotate cu USB C, împreună cu panouri stand-alone cu rezoluţie 5K şi-ar putea găsi de asemenea loc în faţa reflectoarelor. Rămâne să vedem care dintre aceste informaţii se confirmă pe 27 octombrie.

Detaliile despre computerele Apple sunt aici

TehnologiePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite