Articol publicitar

iPhone 7 poate beneficia de extra protecţie

0
0
Publicat:
Ultima actualizare:
advert

Telefoanele de ultimă generaţie sunt mai atractive ca oricând şi captează rapid atenţia oricărui utilizator prin aspectul şi caracteristicile lor.  Închide ochii şi alege unul la întâmplare: elegantul şi confortabilul iPhone 7 lansat de curând de Apple, controversatul şi în acelaşi timp impresionantul Samsung Galaxy S7, luxosul HTC 10 sau poate strălucitorul Motorola Moto Z, cel mai subţire smartphone apărut pe piaţă în acest an.

Toate aceste telefoane sunt considerate plusuri importante în 2016 la capitolul tehnologie şi design şi toate sunt foarte bine cotate în statisticile de specialitate internaţionale la aceste secţiuni. Dacă partea de interior a telefonului tău de ultima generaţie este acoperită şi automat atrage doar la citirea specificaţiilor tehnice oferite de producător, partea estetică este cea care lasă o amprenta vizuală puternică asupra oricărui utilizator. Însă acel moment în care vei ţine telefonul în mâna este fără îndoială ultimul moment în care designul smartphone-ului tău contează cu adevărat. Pentru că tu, la fel că majoritatea cumpărătorilor de smartphones din 2016, vei scoate "bijuteria" din cutie şi îl vei îmbracă imediat într-o husă de telefon, menită să-l protejeze şi să-l întreţină. Sau teoretic, asta ar trebui să faci, dacă nu-ţi doreşti să întâmpini probleme serioase cu el pe parcurs.

Este foarte interesantă această lupta la baionetă de la distanţă dintre companiile mari producătoare de smartphones atunci când vine vorba de partea de design a telefoanelor lor, ţinând cont că mult prea puţine dintre ele asigura un certificat de garanţie pentru eventualele pagube, zgârieturi sau tipuri de pixeli morţi de pe urmă cărora smartphone-ul poate suferi. Oarecum intrigantă această idee, ţinând cont că designul spectaculos al unui iPhone 7 sau al unui Samsung Galaxy S7 contează foarte puţin atunci când prima ta decizie este să-l protejezi într-o husă de calitate.

advert

Aici intervine măiestria producătorilor şi distribuitorilor de huse pentru telefoane. Ideea unanim acceptată la nivel mondial este aceea de lux şi elegantă inclusiv la acest capitol şi pleacă de la dorinţa generală a pieţei de utilizatori pentru accesorii de telefoane, care acceptă varianta protejării smartphone-urilor în astfel de echipamente, dar caută să le păstreze un aspect exterior plăcut (uneori chiar impresionant) prin diversele tipuri de huse sau carcase de pe piaţă. Este demonstrat deja la nivel internaţional, că atunci când un client cumpără un smartphone de ultima generaţie, există şanse foarte mari că el să achiziţioneze şi o husă de telefon. NPD Group a stabilit printr-un sondaj amplu realizat în decembrie 2015 pe un eşantion de câteva zeci de mii de oameni, că nu mai puţin de 76.5% dintre deţinătorii de smartphone-uri de ultima generaţie cumpără odată cu ele şi o husă de protecţie. Din decembrie 2015, de la raportul publicat de NPD Group, vânzările de huse de telefoane la nivel mondial (în special pentru pieţele din America de Nord, Asia şi Europa) au crescut cu încă 7 procente.

Apple, bastionul smartphone-urilor cu design elegant şi extrem de atrăgător, este compania care a realizat probabil cele mai frumoase telefoane din ultimul deceniu. NPD Group a stabilit că în 2015, un procent de 82% dintre cumpărătorii de huse de telefoane din America de Nord (în special din Statele Unite ale Americii) şi 69,8% dintre cumpărătorii de huse de telefoane din Europa, au cumpărat huse de protecţie sau carcase de protecţie pentru telefoanele produse de Apple. Mulţi dintre aceşti cumpărători vor proceda la fel în 2016 şi 2017, mai exact după 7 septembrie, dată oficială la care s-a lansat noul iPhone 7.  Majoritatea cumpărătorilor de huse şi carcase de protecţie pentru telefoanele mobile produse de Apple apelează la această variantă din dorinţa de protecţie a smartphone-ului, însă există şi un procent semnificativ dintre ei care acceptă ideea de a cumpăra astfel de accesorii pentru a asigura în acelaşi timp, protecţie şi eleganţă sau personalitate proprie noilor lor telefoane mobile. Specialiştii de la CatMobile au realizat un sondaj la nivel naţional cu privire la preferinţele clienţilor interesaţi în ultima vreme de achiziţionarea de huse şi carcase de telefoane. Majoritatea celor intervievaţi telefonic sau la sediul companiei au căzut de acord asupra importanţei pe care o joacă protecţia propriilor dispozitive.

A existat însă şi un procent de 39% dintre cei intervievaţi care au considerat că proporţia importanţei unei huse sau caracase de telefon se împarte între protecţie, stabilitate şi eleganţă. Impresionaţi de aspectul noului iPhone 7, majoritatea clienţilor CatMobile au explicat că îşi doresc să beneficieze de carcase şi huse iPhone 7 care să îmbine eleganţa, rezistenţa şi aspectul extrem de plăcut. Unul dintre distribuitorii importanţi din România în ultimii ani, CatMobile a decis să propună clienţilor săi, ţinând cont de toate aceste studii de piaţă, o serie de huse şi caracase de telefon care să respecte exact aceste criterii.

Foarte lăudatul iPhone 7 Plus poate beneficia de extra protecţie, dar şi de o personalitate proprie fiecărui utilizator şi o elegantă aparte, prin modelele pe care site-ul le propune clienţilor în acest final de an. Dacă eşti interesat de o husa iPhone 7 Plus, care să ofere acces la porturile şi butoanele telefonului tău, să-l protejeze din toate punctele de vedere şi să-l îmbrace mai elegant ca niciodată, fără să adauge volum noului tău smartphone, aruncă un ochi pe oferta asigurată de CatMobile pentru toţi utilizatorii Apple din România. Compania asigura preţuri echilibrate şi reduceri de ultima ora, plus transport gratuit pentru comenzile mai mari de 100 de lei.

advert

Să construieşti de la zero un smartphone de mare calitate nu este deloc o misiune facilă, din orice perspectivă priveşti lucrurile. Partea de software contează din ce în ce mai mult, durabilitatea şi rezistenţa telefonului este vitală, performanţa camerei foto a devenit tot mai importantă de la o generaţie la alta, iar autonomia bateriei poate face diferenţa în orice moment în favoarea unui anumit producător. În lumea în care trăim însă, în agitaţia cu care ne luptăm ora de ora, minut de minut, în progamul încărcat în care ne străduim să ne facem timp şi pentru noi, aspectul telefonului nostru de ultima generaţie tinde să conteze tot mai puţin.

Ceea ce contează este să nu investim o suma mai mică sau mai mare de bani, pentru că ulterior, la primul moment de neatenţie în care am scăpat telefonul din mâna, să asistăm impasibil cum acei bani zboară uşor pe geam. Ideală pentru orice utilizator de smartphone este achiziţionarea unei huse sau carcase de protecţie, care poate asigura functionabilitatea şi stabilitatea telefonului pentru mulţi ani. Şi care ne poate ajuta atunci când ne-am plictisit de el să îl putem vinde cu o sumă la fel de mare, ţinând cont că smartphone-ul nostru arată aproape ca scos din fabrică.

TehnologiePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite