Nota, cu telefonul: fără card şi fără cash la restaurant în Bucureşti

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Netopia mobilPay anunţă introducerea plăţilor cu portofelul digital în restaurantele La Mama din Bucureşti, ca să nu mai ai grija cashului sau cardului.

Opţiunea aceasta de plată e offline, cu telefonul, prin aplicaţia mobilPay Wallet. Astfel, portofelul clasic e înlocuit încet-încet de cel digital. Totodată, clienţii care aleg această metodă, până la data de 30 septembrie, beneficiază şi de un discount de 15%.

Datele Netopia arată că, în ultimele 12 luni, valoarea plăţilor făcute prin aplicaţia mobilPay Wallet depăşeşte un milion de euro, fiind de trei ori mai mare faţă de cea înregistrată anul precedent. De asemenea, suma medie achitată cu portofelul digital mobilPay Wallet a ajuns în ultimul an la 90 de lei.

Aceasta e o soluţie lansată în 2013, fiind prima pentru plăţi mobile 100% de pe piaţa locală. Aplicaţia este disponibilă gratuit în App Store şi Play Store. În cazul restaurantelor La Mama, clienţii îşi pot achita consumaţia rapid, printr-o simplă scanare a unui cod QR ataşat notei de plată.

Tehnologie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite