Nokia lansează a doua generaţie a celui mai popular smartphone cu Windows

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Nokia Lumia 525 e noul terminal accesibil şi inteligent al finlandezilor FOTO Nokia
Nokia Lumia 525 e noul terminal accesibil şi inteligent al finlandezilor FOTO Nokia

Cel mai bun telefon ieftin de la Nokia se transformă şi primeşte o versiune nouă. Nokia Lumia 520 devine Lumia 525 şi va fi lansat în curând.

Lumia 520 a fost cel mai popular telefon cu Windows Phone şi motivul din spatele creşterii furibunde a platformei anul acesta. Cu ajutorul cifrelor foarte bune de vânzări, Windows Phone a ajuns pe locul trei la smartphone-uri şi are cea mai rapidă creştere.

Nokia a anunţat astăzi Lumia 525, care păstrează forma "tatălui" său, dar adoptă o carcasă lucioasă în spate, dar la fel de colorată.

Dimensiunea ecranului este de 4 inci, iar camera foto rămâne de 5 megapixeli, dar fără bliţ. Procesorul este un Snapdragon S4, dual core la 1 Ghz. De asemenea, faţă de versiunea anterioară, telefonul primeşte o memorie internă de 1 GB de RAM, pentru o viteză crescută a jocurilor şi aplicaţiilor.

Lumia 520, un terminal popular

Lumia 525 nu are parte de o lansare de gală, aşa cum a fost în cazul altor telefoane, dar e un terminal practic şi care a avut succes. Simplitatea sa şi faptul că Windows Phone 8 funcţionează la fel de bine şi pe o memorie internă mai mică a atras clienţii. În momentul de faţă, 520 costă 650 de lei şi de Black Friday a fost redus la aproximativ 400 de lei, fără abonament.

Nokia Lumia 520 e cel mai popular device cu Windows Phone 8, având 21,3% din vânzări, iar al doilea cel mai popular în septembrie era Nokia Lumia 920, urmat de Nokia Lumia 620.

Videoclipul de prezentare al Lumia 525

Tehnologie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite