Motorola Razr 2022 s-a lansat în România

0
Publicat:

Motorola lansează Razr 2022 în România, smartphone pliabil cu un design minimalist, compact și cu două ecrane. Cel interactiv Quick View de 2,7 inci menține utilizatorul conectat fără să deschidă telefonul și ecranul principal P-OLED de 6,7 inci, cu rezoluție FHD+.

image

Pe ecranul exterior, Quick View de 2,7 inci, poți vizualiza notificări, citi și trimite mesaje, fotografia, efectua plăți și multe altele, totul fără a fi nevoie să deschizi telefonul.

Afișajul de 6,7 inci FHD+, cu rată de refresh de până la 144 Hz, folosește tehnologia P-OLED, și oferă peste un miliard de nuanțe, de la negru intens la culori bogate și vibrante. Cu certificarea HDR10+ și 100% din gama de culori DCI-P3, razr oferă un afișaj care îndeplinește standarde cinematografice de acuratețe.

Utilizatorii pot profita de aceste două ecrane, se vor putea juca sau realiza activități hands free. Acest lucru se datorează balamalei regândite ce poate ține dispozitivul deschis astfel încât să poată rămâne fixat în mai multe unghiuri.

După ce ai deschis dispozitivul razr, poți folosi funcția de ecran divizat ce poate afișa mai multe aplicații deschise. Astfel, vei putea urmări un videoclip și trimite mesaje text în timp ce realizezi apeluri video.

image

Senzorul camerei principale de 50 MP cu tehnologie Ultra Res oferă o sensibilitate de 4 ori mai bună la lumină scăzută pentru fotografii mai clare și mai detaliate.

Folosind Instant All-Pixel Focus, utilizatorii vor putea fotografia cu mai mulți pixeli de focalizare pentru performanțe mai bune, chiar și în condiții de lumină slabă.

Noul device îți permite să surprinzi mai mult în fotografiile tale datorită funcției ultra-wide de 13 MP, în timp ce senzorul de vedere macro permite o încadrare de 4x mai mare sau chiar o apropiere de subiect de până la 3,5x față de obiectivele standard. 

Razr 2022 oferă videoclipuri la o calitate ridicată, având peste un miliard de nuanțe care îndeplinesc standardele stricte HDR10+ pentru acuratețea culorilor, a luminozității și a contrastului. Acesta înregistrează videoclipuri cinematografice 8K, obținând peste 33 de milioane de pixeli de rezoluție.

Cu ecranul Quick View, vor putea fi folosite toate aceste camere pentru a realiza selfie-uri. Pe ecranul mare poate fi utilizată camera de 32 MP - cea mai înaltă rezoluție a camerei frontale dintr-un telefon flip - pentru selfie-uri și apeluri video.

Motorola a echipat acest dispozitiv cu Snapdragon 8+ Gen 1 este cel mai rapid și mai puternic procesor Qualcomm de până acum, ceea ce face ca telefonul să funcționeze fără probleme, iar experiența de utilizare să fie semnificativ îmbunătățită, fără a compromite durata de viață a bateriei. 

Procesorul permite conexiuni 5G mai rapide, funcții Snapdragon Elite Gaming și camere de calitate ridicată. Utilizatorii vor putea experimenta funcții de ultimă generație pentru performanță crescută, cum ar fi AI avansat și rate de refresh rapide.

Motorola Razr 2022 vine cu o baterie care este de 1,25 ori mai mare decât generația anterioară și cu o capacitate de încărcare de două ori mai rapidă cu TurboPower de 30 W.

Sunetul Dolby Atmos oferă o experiență de divertisment îmbunătățită, indiferent dacă sunt utilizate căștile sau difuzoarele stereo ale telefonului. Pentru înregistrări și apeluri vocale, poate fi utilizat primul microfon cu matrice triplă, care oferă un sunet consistent și cu o claritate mare.

image

Motorola Razr 2022 este complet echipat cu funcțiile Ready For - afișajul Quick View și noul design al balamalei, care permit descoperirea potențialului dispozitivului fără ca acesta să fie deschis. De exemplu, utilizatorii pot folosi dispozitivul Razr ca mouse sau trackpad wireless în timp ce își mută jocurile de pe mobil pe ecranul mare sau pot plia Razr în Tripod View și îl vor putea folosi pe post de cameră web.

Disponibilitatea produsului

Motorola razr 2022 este disponibil în România la un preț recomandat de 5999 lei,  la partenerii Altex, Digi și Emag.

Tehnologie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite