Motorola a prezentat un smartphone rulabil la Lenovo Tech World ‘22

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Motorola a prezentat la Lenovo Tech World ‘22 un nou concept de smartphone Rollable, gândit de echipa 312 Labs, grupul intern de inovare Motorola pentru produse, cercetare, design și experți în inginerie din întreaga lume.

image

312 Labs explorează mai multe arii tehnologice în curs de dezvoltare și unul dintre acestea este regândirea factorilor de formă a dispozitivului pentru a răspunde nevoilor clienților și pentru a oferi noi experiențe. Acest nou concept se bazează pe display-ul și inovațiile mecanice pe care Motorola le-a oferit în dispozitivele sale pliabile.

Motorola privește smartphone-ul ca pe o extensie a utilizatorilor săi – un instrument care le permite să se adapteze la mediul înconjurător și să își îndeplinească sarcinile cu ușurință. Acum, brandul investește în ecrane OLED flexibile sau pOLED pentru a oferi un echilibru între confort și afișarea de conținut. Conceptul Rollable surprinde această idee cu un ecran care se ajustează în trei forme distincte: extins, compact și peek, cu o apăsare de buton.

La puțin peste 4 inci înălțime, conceptul Rollable se redimensionează într-o formă super compactă, de buzunar, mai mică decât majoritatea dispozitivelor premium de pe piață. Fie că este vorba de un ecran de 6,5 inci pentru jocuri sau de un ecran retractat pentru confortul în mișcare, acest concept oferă oportunități pentru crearea de conținut și divertisment, oferind în același timp flexibilitatea unui dispozitiv mic, cu ecran cuprinzător.

Pe lângă ideea de smartphone Rollable, Lenovo a lansat un concept de laptop Rollable, care folosește o tehnologie similară, cu scopul de a crește nivelul de multi-tasking și de navigare, păstrând în același timp o dimensiune compactă. 

TehnologiePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite