Lenovo a anunțat în cadrul Tech World ‘22 noi echipamente și tehnologii

0
Publicat:

Lenovo a organizat evenimentul anual de inovație globală, Tech World, împărtășind viziunea asupra evoluției colaborării între utilizatori, spații și dispozitive pentru a debloca posibilități nelimitate atât în aplicațiile din lumea reală, cât și în Metaverse.  

image

Lenovo a dezvăluit inovații și noi concepte de smartphone-uri și Laptop-uri rulabile. Prin integrarea calculatoarelor în ecranele rulabile se oferă productivitate, divertisment și conectivitate pe un ecran dinamic, ajustabil și mai mare, dar pe un dispozitiv mai mic - abordând problemele clienților și îmbunătățind productivitatea muncii hibride.  

De asemenea, a fost prezentată și soluția holografică interactivă pentru comunicare și lucru în echipă prin teleprezență imersivă, numită Cyber Spaces. Lenovo a prezentat, de asemenea, modul în care inovațiile sale, potențate de inteligența artificială cu edge computing, permit procesarea mai rapidă a datelor la sursa creării lor, transformând străzile orașelor, medicina de precizie și piețele de cumpărături.

La Tech World ‘22, Lenovo a anunțat:

Inovații privind factorul de formă rulabil 

 • Lenovo și Motorola au dezvăluit concepte pentru smartphoneuri și laptopuri. Proiectate pentru a îmbunătăți nivelul de multitasking, navigare și cazuri de utilizare mobilă, noile concepte rulabile sunt compacte, dar nu sacrifică dimensiunea ecranului, permițând conținutului de pe ecran să fie ajustat în mod dinamic la dispozitiv pe măsură ce ecranul extensibil se rulează spre interiorul bazei laptopului și a smartphone-ului.

Inovații pentru productivitate

 • Aplicația Lenovo Freestyle permite controlul și colaborarea universală între o tabletă și un PC, permițând utilizatorilor să își împerecheze și să își transforme fără probleme tableta într-un al doilea ecran portabil pentru a extinde spațiul de lucru sau într-un ecran tactil wireless pentru laptop.
 • Smartphoneurile motorola edge includ Ready For Platform, care extinde capabilitățile smartphone-urilor prin ecrane mai mari și permite o experiență de desktop mobil, jocuri de tip consolă, streaming de conținut și chat-uri video.
 • Lenovo a dezvăluit soluția sa Remote Work Enablement, care oferă hardware, software și servicii premium direct angajaților, permițând lucrătorilor la distanță să se instaleze rapid.
 • De asemenea, Lenovo a prezentat concept numit Cyber Spaces, care reproduce o experiență imersivă față în față, oferind o soluție holografică interactivă și fizică pentru comunicarea prin teleprezență și lucrul în echipă. 
 • În plus, în cadrul evenimentului s-au înregistrat noi progrese în ceea ce privește "persoanele virtuale" sau "oamenii digitali", pentru a aborda provocările pe care le ridică videoconferințele tradiționale, inclusiv lățimea de bandă, calitatea și confidențialitatea.

Soluții Ai

 • Lenovo a prezentat Production Decision Engine, care utilizează inteligența artificială și big data pentru a aborda problemele legate de digitalizare. Sistemul său Supplier 360 identifică, analizează și atenuează riscurile lanțului de aprovizionare pentru a ajuta la planificarea scenariilor de tip "ce se întâmplă dacă". 
 • Compania a prezentat, de asemenea, soluția sa Smart Services, care prevede nevoile de reparații și optimizează rețeaua de piese, inginerii de service și suportul logistic. 
 • Lenovo a demonstrat cum soluția sa Virtual Classroom oferă profesori virtuali elevilor, oferind teste și recomandări personalizate. 
 • Noua soluție de colaborare video la distanță conectează lucrătorii din prima linie cu experții de la distanță pentru a efectua lucrări de reparații prin marcaje în timp real. 

Tehnologii Edge și AI care permit procesarea datelor de ultimă generație

 • Lenovo și VMware au anunțat un memorandum de înțelegere pentru laboratoare comune de inovare Edge și Cloud, cu planuri în curs de desfășurare pentru a dezvolta soluții edge, AI și multi-cloud concepute în comun, care vor contribui la accelerarea transformării afacerilor în mediile de producție și de retail.
 • Lenovo a prezentat seria sa de servere ThinkEdge - inclusiv SE350 și SE450 pentru a arăta modul în care serverele se comportă în condiții extreme, cu GPU-uri de înaltă performanță pentru a susține AI puternic.
 • Lenovo a prezentat, de asemenea, XClarity, o platformă unificată și deschisă de gestionare a software-ului cloud care simplifică orchestrarea, implementarea, automatizarea, măsurarea și asistența IT de la Edge la cloud. Compania a prezentat, de asemenea, platforma Edge Cloud, care permite diverse aplicații în industrii de profil vertical, precum și soluția sa Hybrid Cloud, care acoperă întregul ciclu de viață al creării, migrării, utilizării și gestionării cloud-ului hibrid.
 • În plus, TruScale, un model all-inclusive, bazat pe abonament, s-a extins la mai mulți clienți.

Tech World '22 coincide cu sărbătoarea Think30 Lenovo, 30 de ani de design și inovație în domeniul ingineriei pentru ThinkPad și ThinkSystem. Pornind de la această moștenire, compania a dezvăluit cea mai amplă îmbunătățire a portofoliului pentru întreprinderi din istoria sa, menită să accelereze modernizarea IT globală cu noile Lenovo Infrastructure Solutions V3, și a sărbătorit peste 200 de milioane de dispozitive ThinkPad vândute. 

TehnologiePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite