Motorola lansează în România noul moto g32

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Motorola lansează în România noul moto g32, un smartphone cu un afișaj FHD+ și rată de refresh de 90 Hz combinat cu două difuzoare stereo Dolby Atmos și o cameră triplă. 

image

Echipat cu un sistem triple-camera și un senzor de 50 MP pe camera principală, moto g32 oferă fotografii clare, indiferent de condițiile de lumină. Acest lucru este posibil mulțumită tehnologiei Quad Pixel, care asigură sensibilitate de 4 ori mai bună în condiții de lumină scăzută decât camerele cu tehnologie standard.

Modul ultra-res te ajută să realizezi fotografii clare în aer liber, chiar și atunci când lumina este puternică.

Camera ultrawide de 8 MP îți permite să capturezi de 4 ori mai mult decât un obiectiv standard, fiind potrivită pentru fotografii de grup, cu familia sau cu prietenii. Senzorul de adâncime estompează automat fundalul pentru fotografiile de tip portret, iar camera macro dedicată de 2 MP te ajută să surprinzi fiecare detaliu, fără a diminua claritatea imaginii.

moto g32 este alimentat de un procesor Snapdragon 680 octa-core, completat de 4GB / 6GB memorie RAM și 64GB/128GB memorie de stocare. Dispozitivul vine și cu încărcare TurboPower 30W și o baterie de 5000mAh.

moto g32 va fi disponibil online și în magazinele partenerilor eMAG, Altex și Flanco la prețul recomandat de 1020 lei.

Tehnologie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite