Microsoft a pierdut un Nokia Lumia 920. Avea pe acesta noul Windows Phone Blue şi l-a cerut înapoi de la proprietar

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Microsoft a pierdut un telefon, cineva l-a cumpărat de pe eBay şi acum Microsoft l-a cerut înapoi. Se pare că aveau viitorul sistem de operare pe el şi nu vor să-l lase prea mult în libertate.

Microsoft pare să calce pe urmele Apple şi să-şi piardă un prototip. Este vorba de un Nokia Lumia 920 care se pare că rulează ultima versiune de Windows Phone. The Verge informează că Microsoft a cerut telefonul de la care care l-a cumpărat de pe eBay, spunând că-i oferă altul în loc.

Microsoft a ajuns la Jeremiah Wong, cel care a cumpărat telefonul de pe site-ul de licitaţii, prin numărul de telefon pe care acesta şi l-a inclus în capturile de ecran pe care le-a publicat pe Reddit şi în care prezenta câteva dintre noutăţile sistemului de operare. Compania a blocat telefonul de la distanţă şi apoi i-a cerut lui Wong să şteargă pozele de pe Flickr. 

„Se pare că angajatul care îl avea l-a pierdut în autobuz. De acolo a fost luat de cineva şi apoi vândut“, a explicat Wong situaţia. Microsoft doar i-a cerut să li-l trimită înapoi, acoperind costul de livrare şi oferindu-i un altul în loc. 

Sistemul de operare care rula pe acest Nokia Lumia 920 era viitorul Windows Phone Blue despre care The Verge raportează că e în lucru la Microsoft. Principalele două lucruri noi cu care vine sunt: centrul de notificări atât de cerut de utilizatori şi posibilitatea de a închide aplicaţii în meniul de multitasking. Totuşi, se poate ca actualizarea să nu fie trimisă utilizatorilor decât la începutul anului viitor.

Haideţi să discutăm! Ne puteţi vizita şi pe pagina de Facebook Tech Adevărul.

Află mai multe despre telefoanele Nokia:

FOTO Windows Phone Blue: Microsoft ar putea pregăti o actualizare la Windows Phone 8 şi schimbă puţin lucrurile

VIDEO Nokia Lumia cu cea mai mare cameră foto, confirmat neoficial. Zeci de megapixeli în „curtea“ Windows Phone 8

Viitorul Nokia şi ce înseamnă el: procesarea fotografiilor după ce au fost realizate şi telefoane de top dual SIM

Tehnologie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite