Microsoft a anunţat data de lansare pentru Xbox One şi noi jocuri exclusive

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Xbox One va fi lansat în noiembrie
Xbox One va fi lansat în noiembrie

Microsoft a anunţat cu ocazia conferinţei E3 disponibilitatea consolei Xbox One. Aceasta va apărea în magazine în noiembrie, la un preţ de 499 de euro, cu 100 de euro mai mult faţă de Sony PlayStation 4.

Dacă Sony nu a anunţat data exactă de lansare, spunând că ar fi vorba de perioada sărbătorilor, Microsoft a dorit să fie sigur că fanii ştiu când se va lansa consola. Dacă şi Sony va alege noiembrie ca lună de lansare, ar fi prima oară când rivalii vor lansa în acelaşi timp, până acum cele două console fiind lansate la un an distanţă.

Ce va avea Xbox One?

La nivelul componentelor hardware, cele două console nu sunt foarte diferite. Xbox One va avea un hard disk de 500 de GB, posibilitatea de a rula titluri de pe discuri Blu Ray, un procesor cu opt nuclee x86 AMD şi o memorie RAM de 8 GB.

Ce este mai important pentru o asemenea consolă sunt jocurile. Dacă la prezentarea oficială, Microsoft a nemulţumit fanii prin concentrarea pe partea de multimedia, consola părând a lăsa jocurile în planul secund, la conferinţa E3 totul a fost despre gaming.

Astfel, odată cu lansarea pe piaţă, Xbox One va putea rula câteva clasice care ajung la o generaţie nouă: Halo, Gears of War sau Fable.

De asemenea, mai există câteva exclusive anunţate la E3: Dead Rising 3, Ryse: Son of Rome, Killer Instinct, Quantum Break, Project Spark, Titan Fall sau Forza 5.

Citeşte mai multe despre Xbox One şi comparaţia cu PlayStation 4

Xbox One vs. Playstation 4: care consolă este mai puternică

Cei de la Microsoft au anunţat, marţi, consola Xbox One. Americanii vor concura pe piaţa de gaming cu japonezii de la Sony, cu a lor consolă Playstation 4.

2013: consolele de jocuri atacă din nou

Noua generaţie de console de jocuri vine cu schimbări importante, dar o altă categorie de dispozitive începe să muşte din piaţa de gaming

Noua generaţie a consolei de jocuri Xbox a fost lansată: Xbox One se controlează cu vocea şi cu gesturile

Microsoft a lansat în această seară ultima sa consolă de jocuri Xbox One, succesorul consolei Xbox 360. Consola aduce mult mai mult conţinut multimedia utilizatorilor, pe lângă performanţele de top în privinţa rulării jocurilor. Reprezentanţii Microsoft nu au menţionat o dată de lansare clară, menţionând doar "finalul anului". Jocurile de pe Xbox 360 nu vor putea funcţiona pe Xbox One.

Xbox One este dotată de Microsoft cu trei sisteme de operare - ce înseamnă această abordare a Microsoft pentru consolă

Xbox One, noua consolă video de la Microsoft, a fost prezentată oficial şi vine cu o surpriză: are trei sisteme de operare instalate, unul dintre acestea fiind Windows. Totuşi, ce înseamnă acest trio?

VIDEO Xbox One şi cele mai aşteptate jocuri pentru consola Microsoft: Call of Duty: Ghosts, Battlefield 4 sau Destiny

Xbox One este oficială, Microsoft continuă linia de console video, şi există cinci jocuri aşteptate pentru Xbox One. Poate cel mai important titlu este Call of Duty: Ghosts, noua serie pe care Activision o dezvoltă şi o lipeşte de lansarea consolei Microsoft.

Tehnologie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite