Mărimea contează sau nu, dar este „predicktibilă“ cu o aplicaţie de Android

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Aplicaţia „The Predicktor“ este disponibilă pentru Android. FOTO Captură/Adevărul
Aplicaţia „The Predicktor“ este disponibilă pentru Android. FOTO Captură/Adevărul

Un doctor canadian susţine că a descoperit formula prin care orice bărbat poate afla câţi centimetri are la dispoziţie într-o situaţie de capă şi sex. Aplicaţia se numeşte „The Predicktor“ şi poate fi încercată de cei care au terminale cu Android.

„Nu contează cât de lung este creionul, ci cum îţi scrii numele“, a declarat Chris Culligan despre aplicaţia de estimare a dimensiunii penisului. Pentru a stabili de câţi centimetri e vorba, doctorul a spus că a apelat la un sistem bazat pe înălţimea subiectului, lungimea degetului şi orientarea sexuală, scrie „New York Daily News“.

Aplicaţia funcţionează, după cum se arată în descrierea ei, precum un calculator care încearcă să prezică lungimea penisului prin compararea unor referinţe obţinute pe baza mai multor studii cu datele personale ale bărbatului. Dar aplicaţia vine şi cu suport educativ, şi cu posibilitatea de a-ţi compara rezultatul cu altele din lume. 

În ciuda a ceea ce s-ar putea crede, aplicaţia nu este sigură 100% şi nu acesta este scopul ei, mai susţine creatorul. Doctorul doreşte ca bărbaţii să aibă astfel o imagine de ansamblu mai bună asupra acestei chestiuni şi să mai dărâme din miturile create în jurul acestui subiect.

Aplicaţia este disponibilă în Play Store, dar costă trei dolari (sau 6,5 lei). Şi, după cum se mai arată în descrierea aplicaţiei, calculaţi, comparaţi şi relaxaţi-vă.

Tehnologie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite