Lucruri inedite pe care nu ştiai că le poţi face cu un telefon. Poţi chiar să ajuţi la găsirea unui leac pentru cancer

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Smartphone-urile sunt dispozitive pe cât de mici, pe atât de complexe. Dacă eşti la primul smartphone sau nu ai avut niciodată răbdare să îi găseşti toate utilităţile, probabil că eşti curios să afli ce poţi face cu un smartphone.

Smartphone-urile au revoluţionat ideea de telefon probabil mai mult decât au făcut-o telefoanele mobile. Puterea de procesare are unor computere de acum câţiva ani este înghesuită într-o carcasă de dimensiuni mici pe care o avem tot timpul în buzunar.

Acesta dispozitive au conexiune la Internet, camere foto şi fel de fel de senzori. Totuşi, mulţi dintre noi le folosim pentru apeluri, SMS-uri şi Facebook. Totuşi, ce poţi face cu un smartphone?

Mai jos am încropit o listă cu 10 lucruri pe care le poţi face cu smartphone-ul tău. Probabil că despre unele dintre ele ştiai, dar sperăm că unele te vor ajuta să-ţi foloseşti mai deştept telefonul inteligent.

<a href="http://playtech.ro/2015/ce-poti-face-cu-un-smartphone-10-lucruri-inedite/" target="_blank" rel="nofollow">Veci ce poţi face cu un smartphone</a>

Tehnologie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite