LG Posé, cel mai nou model din colecția LG OLED Objet, disponibil în România

0
0

LG prezintă în România cel mai recent model din colecția LG OLED Objet, televizorul Posé, model inspirat din lumea artei care folosește tehnologia LG OLED evo pentru a oferi imagini realiste și o experiență de vizionare cinematografică. 

image

Mulțumită algoritmilor de imagine de ultimă generație de la LG și procesorului AI α9 Gen5, LG OLED evo îmbunătățește capacitatea pixelilor auto-iluminați ai televizorului și oferă claritate detaliilor, contrast și culori realiste.

Televizorul oferă sunet bogat și puternic, cu un sistem de 80 W, 4.2 canale. Designul televizorului integrează elemente din material textil și o husă realizate de compania daneză Kvadrat, pentru un aspect modern.

LG Posé (LX1), cel mai nou produs din colecția LG OLED Objet, are un design subțire și elegant, care se potrivește oricărui stil de amenajare interioară. 

Asemănător cu o piesă de mobilier modern sau cu un obiect de artă, Posé are margini ușor curbate și o nuanță plăcută și relaxantă de bej. Mulțumită sistemului de gestionare a cablurilor, modelul ajută la obținerea unui spațiu ordonat, fără distrageri vizuale.

image

Televizorul oferă o calitate a imaginii OLED evo, care rămâne neschimbată indiferent din locul de vizualizare. Atunci când nu este folosit pentru urmărirea de filme sau emisiuni, Posé poate fi comutat în modul Gallery, pentru a afișa lucrări de artă sau fotografii pe pânza digitală auto-iluminată LG.

Tehnologie


Ultimele știri
Cele mai citite