Lenovo lansează primul său laptop cu ecran pliabil şi cel mai uşor ThinkPad

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Lenovo ThinkPad X1 Fold

Lenovo lansează cel mai nou laptop din portofoliul X1, ThinkPad X1 Nano, cel mai uşor dispozitiv ThinkPad dezvoltat până acum, şi a primului său laptop pliabil, ThinkPad X1 Fold.

ThinkPad X1 Nano

Cântărind mai puţin de un kilogram, ThinkPad X1 Nano este cel mai uşor dispozitiv ThinkPad şi integrează performanţă superioară, un ecran ce afişează culori vii, sunet captivant şi funcţii crescute de securitate într-un design ultra-uşor.

X1 Nano este dotat cu procesoare Intel Core i7 de până la generaţia a 11-a cu placă grafică Intel Iris Xe şi vine cu un port Thunderbolt 4, ce oferă o conexiune rapidă, printr-un singur cablu, la sursa de alimentare, la monitor, dispozitivul de stocare şi multe alte dispozitive externe.

X1 Nano este primul ThinkPad care oferă o suită actualizată de funcţii AI şi funcţii biometrice de securitate ThinkShield. Printre acestea se numără o nouă funcţie de recunoaştere vocală şi funcţie de detectare a prezenţei umane, care permit conectarea fără atingere şi blocarea dispozitivului atunci când utilizatorul se îndepărtează de laptop. O altă caracteristică importantă este cititorul de amprentă digitală Match on Chip.

Lenovo ThinkPad X1 Nano

X1 Nano poate fi preinstalat cu sistemul de operare Windows 10 Pro sau Ubuntu Linux şi dispune de 5G opţional. Un ecran Dolby Vision 2K de 13 inci cu un raport de aspect de 16:10 oferă o experienţă de vizionare excelentă, iar spaţiul de culoare 100% sRGB asigură claritatea şi precizia culorilor. Sunt disponibile şi opţiuni de ecran tactil.

Sistemul audio include patru difuzoare Dolby Atmos pentru un sunet captivant şi patru microfoane ce captează sunetul la 360° pentru apeluri audio-video clare.

Ultra-uşor şi performant, cu ecran luminos, sunet captivant şi tehnologii de conexiune rezistente în timp, laptopul ThinkPad X1 Nano este un laptop ideal pentru un mediu de lucru hibrid, iar X1 Fold este o capodoperă inginerească ce introduce o nouă experienţă a PC-ului din partea celor de la Lenovo.

ThinkPad X1 Fold

ThinkPad X1 Fold vine cu un ecran OLED de 13 inci ce poate fi pliat şi poate îndeplini funcţia de tabletă sau laptop, având o tastatură de tip touchscreen. Vine cu aceleaşi procesoare ca X1 Nano (Intel de a 11-a generaţie), memorie RAM de 8GB şi 1TB de stocare, precum şi două porturi USB-C.

Lenovo ThinkPad X1 Fold

ThinkPad X1 Fold este primul PC pliabil al celor de la Lenovo şi promite să redefinească felul în care utilizatorii interacţionează cu tehnologia. Lapotpul pliabil este acum disponibil pentru comandă, la fel cum sunt şi accesoriile opţionale, precum tastatura Bluetooth Mini Fold, care poate fi introdusă şi încărcată fără fir în interiorul sistemului; Lenovo Mod Pen, cu care utilizatorii pot lua notiţe, adnota sau semna documente şi suportul Lenovo Easel Stand pentru aşezarea uşoară a laptopului pe birou.

ThinkPad X1 Fold cu Windows 10 este disponibil pentru comandă cu preţuri începând de la 2.499 de dolari şi va fi expediat în câteva săptămâni.

ThinkPad X1 Nano urmează să fie disponibil în al patrulea trimestru din 2020. Preţurile vor începe de la 1.399 de dolari.

Tehnologie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite