Laptopuri cu Windows 8 pe care ar trebui să le cumperi zilele acestea

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Asus Transformer Book Flip e o opţiune zilele acestea
Asus Transformer Book Flip e o opţiune zilele acestea

Windows 10 se lansează pe 29 iulie. Ca să nu cumperi atunci o licenţă cu 119 dolari, poţi să-ţi upgradezi de pe acum calculatorul şi să cumperi unul cu Windows 8. În iulie vei avea upgrade gratuit.

Ne-am uitat la laptopurile disponibile pe piaţă în momentul de faţă, dar totul depinde de ceea ce îţi doreşti de la un dispozitiv. Ai putea să alegi un laptop ieftin, dar te va chinui inclusiv pe browsing şi merge mai prost decât o tabletă. Cu toate acestea, nu trebuie nici să dai 5.000 de lei ca să primeşti performanţe de top, ecrane bune şi sistem de operare inclus.

Asus Transformer Book Flip TP 500LN-DN136H

Dacă tot e promoţie la emag.ro astăzi, am găsit un laptop cu Windows 8.1 inclus şi un procesor care nouă ne place. Intel Core i5 e varianta medie pentru cei care vor şi performanţe de browsing, dar şi un laptop care să reziste al editare video medie.

Asus Transformer Book Flip are touchscreen şi ecran Full HD, 1 TB de stocare, dar şi de 24 de GB SSD, prin care îşi deschide sistemul de operare foarte rapid. E gros, dar arată ca un MacBook Pro.

Costă 3.500 de lei, un preţ mai mult decât rezonabil.

Lenovo Yoga 3

Tot cu Intel Core i5, dar un pic mai frumuşel decât Transformer Flip  şi o capacitate de stocare de 500 de GB.

Yoga 3 poate fi folosit în modul laptop, stand sau tabletă. Are avantajul că e foarte subţire şi că e foarte portabil, pentru cei care vor să se ducă la birou cu el.

Ecranul Full HD are culori foarte puternice şi reuşite, iar memoria RAM are 4 GB.

Costă 4.200 de lei la emag.ro.

Toshiba Satellite Click 2 Pro

Am testat laptopul acesta de curând şi am descoperit un uriaş al tehnologiei, care se transformă şi în tabletă, dar care, pe cât de ciudat e, pe atât de interesant devine pe parcurs.

Are tot Intel Core I5, din generaţie Haswell, 128 de GB de stocare doar pe SSD şi un ecran Full HD care se scoate, transformându-se într-o uriaşă tabletă. E laptopul care are foarte multe porturi, deşi poziţionate prost, în partea din spate.

3.700 de lei la emag.ro. 

Tehnologie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite