Lansarea Samsung Galaxy S10: Tot ce trebuie să ştii despre următorul vârf de gamă sud-coreean şi cum să urmăreşti live evenimentul de la Londra

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Data pentru una dintre cele mai mari lansări anuale, şi totodată cea care deschide perioada calendaristică a prezentărilor de noi flagship-uri, a sosit. Samsung va lansa în această seară Galaxy S10, telefonul care va trebui să „se bată” de la egal la egal cu următoarele modele care vor fi scoase pe piaţă de Apple şi Huawei.

Samsung Galaxy S10 vine cu o serie de noutăţi faţă de modelul precedent, lansat anul trecut, cea mai importantă fiind design-ul ecranului, care va fi unul inedit.

Samsung Galaxy S10: Display cu decupaj

Compania sud-coreeană a ţinut morţiş să creeze un smartphone cu ecran complet, şi a venit cu ideea unui decupaj în display, pentru a face loc camerei foto frontale. De asemenea, şi spatele şasiului a suferit modificări, şi se pare că chaebolul a decis să renunţe definitiv la senzorul de amprentă.

Conform celor mai recente speculaţii, Samsung va lansa nu mai puţin de trei modele de S10. Unul care va fi ceva mai accesibil, Galaxy S10 E, unul convenţional, denumit simplu S10, şi un al treilea model cu display mai mare şi specificaţii ceva mai bune, Samsung Galaxy S10 Plus.

Samsung Galaxy S10: Stocare şi memorie RAM

Cele trei modele vor fi disponibile în configuraţii de RAM+ROM diferite, însă despre acestea vom afla detalii la momentul lansării.

Poate unul dintre cele mai interesante zvonuri de până acum, este cel conform căruia Samsung Galaxy S10 va avea o variantă de top cu 1 TB spaţiu de stocare, fiind primul telefon care să includă o memorie ROM atât de ofertantă.

samsung galaxy s10 plus foto evan blass

FOTO via Evan Blass (Twitter)

Samsung Galaxy S10: Camera foto principală

În ceea ce priveşte camera foto principală, aceasta va fi una dublă pe modelele mai accesibile, compania luând decizia să introducă un senzor triplu doar pe vârful de gamă Galaxy S10 Plus. Indifere

De asemenea, procesoarele cu care vor veni echipate cele trei smartphone-uri vor fi Exynos 9820 pentru regiunea europeană, şi Qualcomm Snapdragon 855 pentru versiunea care va fi comercializată în Statele Unite ale Americii.

Lansare Samsung Galaxy S10: Cum urmăreşti live evenimentul

Evenimentul de lansare pentru Samsung Galaxy S10 va avea loc la ora 21:00, ora României, în seara de 20 februarie 2019. Acesta va putea fi urmărit live pe site-ul Samsung România, dar şi pe canalul oficial de YouTube al companiei din Coreea de Sud.

Tehnologie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite