Samsung Galaxy S10: Cât de scump va fi în Europa, data oficială de lansare şi variantele de stocare şi RAM disponibile

0
0
FOTO via PhoneArena
FOTO via PhoneArena

Încă de la apariţia primelor smartphone-uri, cei mai mulţi dintre fanii telefoanelor inteligente s-au împărţit în două tabere: Android şi iOS. Pentru cei mai mulţi, există două date importante în ceea ce priveşte lansările de smartphone-uri. Cea care aduce pe rafturi cel mai nou telefon din gama Galaxy S şi cea care prezintă noul iPhone.

Lansarea Samsung Galaxy S10 a fost deja confirmată pentru 20 februarie, iar fanii companiei din Coreea de Sud abia aşteaptă să vadă cum va arăta noul design, cel despre care s-a tot zvonit că va include un ecran fără nici o margine, cu senzorul foto frontal decupat într-un colţ al acestuia. Rămâne de văzut cât va prinde la public.

Pe lângă zvonurile legate de design, şi preţurile la care vor fi disponibile modelele de Galaxy S10 sunt de luat în calcul. Noul flagship va fi lansat în trei variante: S10 Lite, cea mai accesibilă, S10, varianta standard, şi S10 Plus, varianta cu display mai ofertant şi specificaţii ceva mai bune. 

Conform Android Authority, costul la care îţi vei putea achiziţiona oricare dintre modele diferă, chiar şi cel mai accesibil fiind situat la un prag destul de ridicat.

Astfel că avem:

  • Galaxy S10 Lite 6 GB RAM /128 GB ROM - 779 euro
  • Galaxy S10 6 GB RAM /128 GB ROM - 929 euro
  • Galaxy S10 8 GB RAM/512 GB ROM - 1179 euro
  • Galaxy S10 Plus 6 GB RAM/128 GB ROM - 1049 euro
  • Galaxy S10 Plus 8 GB RAM/512 GB ROM - 1299 euro
  • Galaxy S10 Plus 12 GB RAM/1 TB ROM - 1599 euro

Iarăşi, de observat este că, referitor la cele mai recente zvonuri, Samsung ar pregăti, practic, primul telefon din lume cu 12 GB de memorie RAM şi un terrabyte de spaţiu de stocare. Însă, tot pachetul premium vine la un cost care depăşeşte chiar şi nivelul Apple, companie recunoscută pentru telefoanele sale extrem de scumpe.

Tehnologie


Ultimele știri
Cele mai citite