Samsung a lansat Galaxy Tab S5e, o nouă tabletă mid-range, potrivită pentru utilizatorii de zi cu zi

0
0
samsung galaxy tab s5e

Samsung a lansat Galaxy Tab S5e, o tabletă cu ecran de 10,5 inci şi cu o capacitate mai mare a bateriei. Aceasta urmează să fie disponibilă în România în luna mai.

SamsungTab S5e dispune de un cadru de metal de 5,5 mm, care cântăreşte 400g şi este disponibilă într-o gamă largă de culori, inclusiv argintiu, negru şi auriu. 

De asemenea, producătorul sud-coreean a îmbunătăţit şi durata de viaţă a bateriei, faţă de predecesorii lui Tab S5e, autonomia ajungând acum la 14,5 ore.

Galaxy Tab S5e este prima tabletă Samsung cu noul Bixby 2.0 încorporat, şi poate juca rolul de hub pentru toate device-urile pe care le ai în casă. În plus, poţi să utilizezi Tab S5e cu  o tastatură cuplată cu Samsung DeX, pentru o experienţă de tip „desktop PC”. 

Entertainment

Noua tabletă Samsung din seria Galaxy Tab vine echipată cu un display AMOLED, cu aspect 16:10, unde butonul de home poate fi ascuns, prin intermediul software-ului. 

Ecranul are diagonala de 10,5 inci, iar marginea îngustată oferă un raport ecran-corp-tabletă de 81.8%. Pe Tab S5e poţi accesa YouTube Premium, gratuit în primele 4 luni, precum şi YouTube Music şi YouTube Gaming.

samsung galaxy tab s5e

Tab-ul S5e se bucură şi de un sunet de calitate, graţie boxelor Quad, care au încorporată tehnologia stereo de rotire automată pentru un sunet puternic, şi se adaptează în funcţie de modul în care ţii tableta (portrait/landscape).

Tab S5e include şi Dolby Atmos şi sunet de la AKG. În plus, Spotify oferă abonament premium gratuit de până la 3 luni pentru cei care achiziţionează tableta.

samsung galaxy tab s5e

Disponibilitate

Samsung Galaxy Tab S5e va fi disponibil pe pieţe selectate, inclusiv în SUA, Germania şi alte ţări începând cu al doilea trimestru din 2019.

Tehnologie


Ultimele știri
Cele mai citite