Lansare Samsung Galaxy Fold: Telefonul pliabil care costă cât o maşină la mâna a doua

0
0
Samsung foldable lansare Samsung 20 frebruareie 2019

Ca o surpriză, Samsung a lansat în această seară telefonul pliabil despre care s-a vorbit atât de mult în ultima vreme. Specificaţiile sunt de top, însă un singur impediment ar sta în calea succesului său. Preţul extrem de piperat, mai scump ca unele laptop-uri foarte performante

Samsung Galaxy Fold a fost subiectul numărul unul de discuţie în ultimele luni, iar compania sud-coreeană a surprins pe toată lumea la începutul evenimentului de lansare pentru Samsung Galaxy S10. 

Galaxy Fold este primul telefon pliabil disponibil pentru consum larg, şi este la fel de impresionant precum a fost de aşteptat.

De departe, cel mai important lucru este că acesta funcţionează, după cum s-a putut vedea în prezentarea ţinută la San Francisco şi la Londra. 

Multă lume a fost reticentă atunci când a auzit despre această inovaţie, însă Samsung s-a achitat aşa cum trebuie de sarcină şi a prezentat un smartphone care pare mai degrabă realizat din două telefoane „lipite” printr-o balama, display-ul de la interior, însă, neavând de suferit în ceea ce priveşte calitatea.

În ceea ce priveşte specificaţiile tehnice, nu este surprinztor faptul că Samsung a integrat ce este mai bun pe produsul său cel mai scump, asta ca să nu mai vorbim de cele şase camere foto care compun device-ul.

Compania din Coreea de Sud a echipat Galaxy Fold cu un chipset AP şi 12 GB de memorie RAM cu performanţe asemănătoare cele ale unui PC, cel puţin pe hârtie. Sistemul dual de baterii a fost conceput pentru a ţine pasul cu multitudinea de activităţi pe care telefonul le suportă.

Samsung foldable lansare Samsung 20 frebruareie 2019

Galaxy Fold este, de asemenea, capabil să se încarce pe el, dar şi un al doilea dispozitiv, ambele simultan, prin Wireless PowerShare, conectat la un singur încărcător, astfel încât să îl poţi lăsa pe al doilea acasă. În genul tehnologiei prezentă pe Huawei Mate 20 Pro.

Lansare Samsung Galaxy Fold la Londra Marea Britanie FOTO Guliver / Getty Images / Justin Sullivan

Un lucru însă a cam fost trecut cu vederea în prezentare, şi anume preţului noului Galaxy Fold. Nu mai puţin de 2000 de euro vor trebui să scoată europenii din buzunare pentru a îşi achiziţiona ceea ce este, începând de astăzi, cel mai scump smartphone produs la scară largă din lume.

Tehnologie


Ultimele știri
Cele mai citite