Samsung transmite în direct “Mobile Word Live TV” cu ajutorul tehnologiei 5G, în cadrul MWC19 Barcelona

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO Samsung
FOTO Samsung

Samsung a anunţat că va transmite "Mobile World Live TV", canalul media oficial al MWC19 Barcelona, ​​folosind reţeaua sa de 5G. În cadrul MWC19 Barcelona, ​​canalul va transmite în direct pe ecranele mari aflate pe Fira Gran Via şi în lobby-urile şi dormitoarele a peste 280 de hoteluri din Barcelona.

De asemenea, difuzarea live va fi disponibilă şi la nivel global. Interviurile şi notele cheie de la liderii din industrie vor fi transmise în direct pe parcursul a cinci zile.

Mobile World Live TV este serviciul de difuzare video care oferă conţinut de telecomunicaţii în fiecare an, în cadrul MWC. Anul acesta marchează primul proces de difuzare live prin 5G în istoria Mobile World Live TV.

Pe parcursul transmisiunii vor fi utilizate soluţiile Samsung 5G, care sunt alcătuite dintr-o unitate de acces radio (5G Radio) şi un router 5G (CPE). 

Acestea vor alimenta conţinutul filmat de camera High Definition Television Video (HDTV) aflată în cadrul Mobile World Live TV, localizat în Broadcast Village, Gran Via.

Tehnologie


Ultimele știri
Cele mai citite

Partenerii noștri