În Huawei Online Store primeşti reduceri de până la 1.000 de lei, cupoane de reducere în valoare totală de 6.000 lei şi poţi câştiga un smartphone pliabil, HUAWEI Mate Xs

0
0
Publicat:
Ultima actualizare:
huawei

Huawei sărbătoreşte anul acesta 18 ani în România, iar cu această ocazie a lansat Huawei Online Store şi premiază consumatorii. Produsele cu cele mai mari reduceri în cadrul noului magazin online Huawei Online Store sunt laptopurile MateBook D14 şi MateBook D15, Mate 40 Pro, MatePad, WATCH GT2 Pro, P40 Lite 5G şi P40 Pro.

Reducerile de care au parte produsele pe www.huaweistore.ro sunt în valoare de 1.000 de lei pentru Mate 40 Pro şi P40 Pro, 800 de lei pentru MateBooks, 600 de lei pentru P40 Lite 5G, 500 de lei pt WATCH GT 2 Pro şi 300 de lei pt MatePad, cu ajutorul cupoanelor de reduceri.

Cupoanele de reducere care valorează în total 6.000 de lei sunt disponibile pentru următoarele produse: cântarul HUAWEI Body Scale 3, brăţara de fitness HUAWEI Band 4, căştile HUAWEI FreeBuds 3i, ceasurile HUAWEI Watch GT2, HUAWEI Watch GT2 42mm, cât şi HUAWEI Watch GT2 Pro, tableta HUAWEI MatePad, telefoanele HUAWEI P40 Lite 5G, HUAWEI P40 Pro şi HUAWEI Mate40 Pro sau cele mai noi modele de notebook, precum HUAWEI MateBook D14 şi MateBook D15, ediţia 2021.

Cupoanele de reducere se obţin în urma creării unui cont pe site şi pot fi folosite pentru achiziţii în cadrul Huawei Online Store.

Noul Huawei Online Store conţine toate categoriile de dispozitive proprii – smartphone, PC&tablete, wearables şi audio şi este special creat pentru a-i menţine în permanenţă pe consumatori conectaţi la produsele şi cele mai bune oferte Huawei.

Clienţii www.huaweistore.ro beneficiază de livrare gratuită a produselor comandate, posibilitatea de plată în numerar la livrare, fără taxe adiţionale şi înlocuire şi retur gratuit în maximum 14 zile de la achiziţie, fără obligaţia de a motiva decizia.

Premiul cel mare pe care Huawei îl pune la bătaie este un HUAWEI Mate Xs, telefonul pliabil care stabileşte noi standarde în ceea ce priveşte categoria smartphone. Astfel, toţi cei care fac achiziţii de cel puţin 100 de lei, până la sfârşitul lunii mai, intră în tragerea la sorţi pentru premiul în valoare de 10.999 lei.

Toate detaliile despre campanie sunt disponibile pe pagina menţionată şi în newsletter-ul dedicat.

Articol realizat în colaborare cu Huawei

Tehnologie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite