IFA 2015 - Cel mai tare telefon Sony ar avea ecran mai bun decât televizorul tău

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Sony pregăteşte trei telefoane pentru IFA 2015. FOTO Vlad Andriescu/Adevărul
Sony pregăteşte trei telefoane pentru IFA 2015. FOTO Vlad Andriescu/Adevărul

IFA 2015 va debuta la începutul lunii septembrie, iar Sony are planuri mari. Ba chiar se poate spune că sunt imense planurile, pregătind un Xperia Z5 Premium cu ecran impresionant.

La IFA 2015, Sony ar vrea să lanseze trei telefoane, conform celor mai multor zvonuri. Unul va fi modelul mic, Xperia Z5 Compact, urmează unul obişnuit cu ecran de aproximativ 5 inci, iar ultimul ar fi Xperia Z5 Premium. Evan Blass publică pe contul său de Twitter câteva informaţii pe care le-ar fi obţinut de la Sony Georgia şi care arată dotările viitoarelor telefoane Sony.

La IFA 2015, ar trebui să aflăm că Sony Xperia Z5 Compact este un model cu ecran de 4,6 inci la rezoluţie HD (autonomia măcar va fi bună), Xperia Z5 va avea un ecran de 5,2 inci full HD, iar "bijuteria coroanei" japonezilor va fi Xperia Z5 Premium cu un ecran de 5,5 inci la rezoluţie 4K (cunoscută şi ca Ultra HD), scrie de două ori mai mare decât cea de pe Samsung Galaxy S6 edge+ (care are ecran la fel de mare).

Conferinţa Sony se va desfăşura pe 2 septembrie şi atunci vor fi confirmate sau infirmate aceste zvonuri. Dacă Sony lansează Xperia Z5 Premium cu aşa hardware, atunci va fi ecranul cu cea mai mare rezoluţie dintre toate telefoanele mobile. De asemenea, ar avea o cameră de 23 de megapixeli cu o focalizare foarte rapidă şi stabilizare optică de imagine. Până la anunţul Sony, Samsung are cele mai puternice dispozitive cu Galaxy Note 5 şi Galaxy S6 edge+.

<a href="https://www.facebook.com/adevarultech" target="_blank" rel="nofollow">Hai pe Facebook ca să ştii ce-i nou şi când nu eşti pe site!</a>

TehnologiePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite