Review pentru Samsung Galaxy S6 edge+, un telefon mare şi frumos construit

0
0
Samsung Galaxy S6 edge+ e un telefon mare, dar şi cu specificaţii foarte bune. FOTO Răzvan Băltăreţu
Samsung Galaxy S6 edge+ e un telefon mare, dar şi cu specificaţii foarte bune. FOTO Răzvan Băltăreţu

Samsung aduce Galaxy S6 edge+ în Europa şi Galaxy Note 5 în Asia şi Statele Unite ale Americii. Oficialii companiei spun că iau în calcul să aducă Note 5 în Europa, dacă este cerere. Până atunci, avem review cu Galaxy S6 edge+, un fel de Note, dar fără stylus şi cu ecran curbat.

Samsung Galaxy S6 edge+ este un telefon cu ecran mare, construit din metal şi sticlă, pe care sud-coreenii speră să-l doreşti tocmai pentru că e diferit. Este diferit, frumos şi inovator, într-o anumită măsură. Este însă de ajuns?

Samsung Galaxy Note 5 şi Galaxy S6 edge+ vor merge “braţ la braţ” în următorul an. Sunt două telefoane “legendare” ale producătorului. Primul îşi merită titlul pentru că ne-a învăţat să iubim telefoanele mari, al doilea pentru că nu este un smartphone banal. Acelaşi lucru poate fi spus şi despre S6 edge obişnuit, dar acesta este mai mare şi-i subliniază mai bine calităţile.

Galaxy S6 edge+ este un telefon de 5,7 inci. În centimetri, asta înseamnă că e înalt cât să fie inconfortabil în majoritatea buzunarelor. În prima zi, îl foloseşti cu scârbă, pare un dispozitiv prea mare pentru buzunar şi prea mic pentru geantă sau ghiozdan. Degetul n-ajunge uşor dintr-un colţ în altul al ecranului şi parcă te chinui să-l ţii în mână. Apoi, prima zi se încheie, energie încă mai ai în telefon, iar ecranul mare arată atât de bine, că te-ai uitat constant la videoclipuri, poze şi tot felul de materiale multimedia.

samsung galaxy s6 edge+

În primele zile înveţi să integrezi dispozitivul în fluxul tău obişnuit de lucru. I-am configurat marginea acea cu contacte şi aplicaţii – poţi avea câte 5 din fiecare şi este o funcţionalitate pe care o ai doar pe versiunile edge. Cu fiecare apel, mail sau SMS ratat de la una dintre persoanele adăugate apare un semn “de carte” pe margine. Tragi de el şi vezi ce ai ratat.

Descoperă aici review-ul integral pentru cel mai nou şi mai puternic Samsung

samsung galaxy s6 edge+
Mai multe - Tehnologie

Ultimele știri

adevarul de weekend jpeg anunt adevarul jpeg

Cele mai citite