HyperX anunță Armada – o gamă de monitoare dedicate pentru gaming

0
Publicat:

HyperX, divizia de periferice de gaming de la HP Inc. a anunțat ieri, 24 august, lansarea monitoarelor de gaming HyperX Armada 25 și HyperX Armada 27. 

Monitor de gaming HyperX Armada 25.
Monitor de gaming HyperX Armada 25.

Noua gamă de monitoare de gaming HyperX Armada oferă rezoluții crescute pentru gameplay mai imersiv și sunt compatibile cu NVIDIA G-SYNC. Monitoarele de gaming HyperX armada vin cu un pachet care include suportul HyperX Armada cu un braț ergonomic Armada, care este compatibil cu toate monitoarele HyperX și cu majoritatea monitoarelor care au tipare VESA 75mm și 100mm, și suportul pentru birou Armada.

Suportul HyperX Armada cu braț ergonomic este conceput să reziste, fiind făcut din metal durabil și susține monitoare până la 32 inci ca dimensiune și 9 kg în greutate.  

Monitorul de gaming HyperX Armada 25 oferă o rată de reîmprospătare a ecranului de 240Hz și 1ms timp de răspuns pentru gameplay competitive. Armada 25 oferă rezoluție Full HD , culori vibrante și detalii bogate, datorită panoului IPS de 24,5 inci (1920x1080).

Monitor de gaming HyperX Armada 27.
Monitor de gaming HyperX Armada 27.

Monitorul de gaming HyperX Armada 27 oferă o imagine și mai clară și rezoluție mai mare, datorită ecranului IPS wide, de 27 inci QHD (2560x1440) și VESA Display HDR 400, care livrează detalii clare în orice condiții de luminozitate. De asemenea, Armada 27 oferă o rată de reîmprospătare a ecranului de 165Hz și 1ms timp de răspuns.

Monitoarele de gaming HyperX Armada 25 și Armada 27 includ brațul ergonomic și suportul pentru birou direct în cutie. Brațul se poate extinde și strange pentru unghiuri de vizualizare ergonomice.

Monitoarele beneficiază de instalare simplă, cu două metode de prindere (prin clemă de tip C sau inel) și un sistem de eliberare rapidă care permite monitoarelor HyperX să se fixeze în loc sau să fie ajustate cu apăsarea unui singur buton. Alte monitoare folosesc suportul VESA standard, cu montaj pe bază de 4 șuruburi.

image

Mai mult, suportul adițional pentru monitoarele de gaming HyperX Armada poate fi achiziționat separat și se pot monta pe el până la 4 monitoare (de până la 25 inci) sau 2 monitoare (de până la 27 inci) simultan.

Disponibilitate

Noile produse vor fi disponibile online la rețeaua de parteneri retail și etail ai HyperX.

  • Monitor de gaming HyperX Armada 25 – disponibilitate din septembrie 2022, la prețul de 2,690 lei.
  • Monitor de gaming HyperX Armada 27 – disponibilitate din septembrie 2022, la prețul de 2,990 lei.
  • Suport singular pentru montare HyperX Armada – disponibilitate din septembrie 2022.
  • Suport multiplu adițional pentru montare HyperX Armada – disponibilitate din septembrie 2022.
Tehnologie



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite