HyperX lansează ChargePlay Duo, staţie de încărcare pentru controller-ele DualSense Wireless

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Staţie de încărcare HyperX ChargePlay Duo
Staţie de încărcare HyperX ChargePlay Duo

HyperX, divizia de periferice de gaming de la HP Inc, a anunţat astăzi, 11 iulie, lansarea cele mai noi versiuni a staţiei de încărcare HyperX ChargePlay Duo pentru controller-ele DualSense Wireless.

Noul ChargePlay Duo pentru PS5 încarcă două controllere DualSense în acelaşi timp. Staţia de încărcare e disponibilă în două culori, alb sau negru, pentru a se potrivi cu consola PS5.

Gama de produse HyperX pentru PlayStation este concepută pentru a ţine gamerii în joc. Spuma de memorie de la HyperX, găsită pe mai multe căşti, ajută jucătorii să rămână mereu concentraţi şi să fie confortabili în timpul sesiunilor lungi de joacă. Microfoanele cu anulare a zgomotului de fundal de la HyperX oferă comunicare clară.

Căştile wireless HyperX pentru PlayStation oferă o conexiune fiabilă, care asigură calitate audio şi comunicare fără fir. Utilizatorii pot avea mereu un alt controller pregătit de joacă cu ajutorul staţiei de încărcare HyperX ChargePlay Duo. Gama de produse pentru PlayStation este concepută cu materiale durabile şi testată pentru a asigura fiabilitate.

HyperX ChargePlay Duo pentru PS5 este disponibil acum în România la un preţ recomandat de 149 lei. Noul ChargePlay Duo pentru PlayStation 5 a fost conceput pentru a funcţiona cu controllerele DualSense wireless.

Tehnologie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite