Cloud Alpha Wireless, căştile de gaming de la HyperX, cu autonomie de până la 300 de ore, sunt disponibile în România

0
0
Căşti de gaming HyperX Cloud Alpha Wireless.
Căşti de gaming HyperX Cloud Alpha Wireless.

HyperX, divizia de periferice de gaming de la HP Inc,  anunţă disponibilitatea pe piaţa locală a căştilor de gaming HyperX Cloud Alpha Wireless – primele căşti de gaming wireless cu o autonomie de până la 300 de ore cu o singură încărcare.

Cloud Alpha Wireless utilizează noua tehnologie îmbunătăţită şi personalizată Dual Chamber, reglată pentru a oferi frecvenţe medii şi înalte separat de cele joase. Cu ajutorul DTS Headphone:X Spatial Audio oferă o localizare precisă şi sunet virtual 3D pentru o experienţă de audiţie optimizată în spaţiu. Căştile integrează drivere personalizate de 50mm care dispun de un design mai subţire şi mai uşor, dar păstrând sunetul şi performanţa versiunii cu fir originale.

Cloud Alpha Wireless are controale audio la îndemână pentru ajustarea volumului, închiderea microfonului şi monitorizarea acestuia, iar microfonul detaşabil certificat de Discord şi TeamSpeak dispune de un indicator LED care are culoarea roşie atunci când microfonul este oprit. 

Microfonul detaşabil reduce zgomotul de fundal şi oferă o claritate mai mare a vocii pentru comunicare îmbunătăţită şi pentru experienţe mai bune în chat-urile de voce din jocuri.

Cloud Alpha Wireless transmite în bandă de 2.4GHz, la o distanţă de până la 20 metri în modul wireless. Căştile sunt compatibile cu software-ul NGENUITY pentru a verifica durata de viaţă a bateriei, pentru a vedea şi ajusta setările din egalizator şi pentru a accesa mai multe opţiuni de personalizare. În privinţţa construcţiei, căştile au cupe din piele moale şi spumă de memorie la interior.

Disponibilitate

Căştile de gaming HyperX Cloud Alpha Wireless sunt disponibile în România la preţul recomandat de 1,149 lei. 

Mai multe - Tehnologie

Ultimele știri

adevarul de weekend jpeg anunt adevarul jpeg

Cele mai citite